7 Жінки, які виготовляли їх чоловіками великий

За кожним великим чоловіком є велика жінка. І хто знає, що доля наших улюблених музикантів, митців, режисерів і письменників, чи не з ними знаходилися їх мудрість і пацієнти.

Напередодні Дня всіх закоханих Веб-сайт Вона пам'ятає жінок, які підняли своїх закоханих в педесталь слави, і допомогло йому залишитися.

Мерибель Барча Пардо

Гаврил Гарсія Маркец зустрівся з майбутнім дружиною на танцювальному підлозі, коли вона була 13 і відразу запропонувала йому маррі. Вона погодила, але мала закінчити школу першим. Весіль відбулося 13 років пізніше.

Мерседес був з Габі під час своєї роботи на одному сотку років Соліту, що забезпечує сім'ю і ніколи не перестало вірити, що чоловік був генієм. Рік і половина пізніше роман був написаний, але Маркец навіть не мав грошей, щоб надіслати його до редакції. Після того, як Мерседес продали останню річ, вона залишилася - фен і міксер. Дуже скоро її чоловік приніс величезні роялті, світове визнання і Нобелівську премію.

Йоко Оно

Поцілунки, які часто відмивають її для розбиття групи. Але розщеплення в Беттлі прибули до Йока Оно та Джона Ленона.

Йоко запровадив музиканта на раніше небайдужий світ, де було багато творчості: авангардне живопис, література та екстравагантні вистави. Випущений сольний альбом Ленона, назва якого «Імарин» стала міжнародним хіппі атемом. Іоан був щасливим і ніколи не втомився повторювати, що він і Йоко мають одну душу для двох.

Мардиет Мазіна

Одруження режисера Федеріко Фелліні та акторки Джульєтта Масіна тривала 50 років і 1 день. Різні персонажі: він любив розкіш і увагу протилежного сексу, вона завжди залишалася стриманою і тримала маринальну філе - не стала перешкодою для щасливих відносин. Навпаки Федеріко і Джульєта залежали один від одного і не відокремлювали більше місяця.

Якщо Джульєт не був наборі, Фелліні кинувся неймовірні скандали, зателефонуйте їй додому і попросіть поради на найменших дрібницях. Вона відредагувала сценарії, заявлені актори, обрана природа. І, незважаючи на неймовірний успіх, який приніс роботу в фільмах «Дорога» і «Ніч Кагірії» її чоловіком, Джульєтта Мазіна вирішили присвятити себе акторству як блискучий режисер.

Софія Андріївна Толстая

Софія Андріївна стала охоронцем Толстого за 48 років. Вона стала секретарем для свого чоловіка (тільки відомий роман «Війна і мир» був переписаний 7 раз!), нянянь, менеджер, видавець, а після смерті письменника - хором його величезної творчої спадщини. Вона самовідомо продемонструвала всі риси Толстого і захистила його від численних військ, які переповнені в своєму будинку, хочуть познайомитися з легендою.

Неа O'Neill

«Зробив мене зрілою, я тримав його молодий», - сказав О’Нілл Чарлі Чаплін. У 54-річній світово-фаворітній дівчині та 17-річній юна актриса зустрілася з набором фільму, реж. Чаплін.

У шлюбі тривав 34 роки, і навіть батько Неа, американський драматург Євген O'Neill, не допустити його. У них було 8 дітей – 5 дочок і 3 синів. Ґеральдін тепер визнана акторка. Заради шлюбу з Чарлі Неа придбала свою кар'єру як акторка, але стала щасливою дружиною, матір'ю і єдиною скористкою в житті дивовижного актора.

Церквілл Клементін

Некомпромісний політик Вінстонський церквілл, поруч з його клеметином, став ніжним і торіонним молодим чоловіком. Він був вірним другом і головним супутником до нього.

Клементін мав сильний характер і привітний розум і не був одним з тих дружин, які зберігалися в тіні своїх великих чоловік. Пара розробила власну формулу для любові. Вони спілкувалися один з одним за допомогою листів і листівок, в яких вони називають один одному «Агентний кішка» і «фаворітний мопсичний». І Клементін, здається, вдалося розкрити секрет, як не боятися чоловіка на 57 років шлюбу.

Гала

Після того, як зараз легендарний Гала боре досить земляне ім'я Олени Дяконової, але навіть тоді вона відрізнялася пристрастю до всього вишуканого. У іспанському живописі Сальвадор Далі був першим, щоб побачити справи реальної генії. До того часу вони зустрілися, Дали на межі Божевілли, переповнені власними комплексами та загальними незручностями. Гала стала першою жінкою, мишей, модель, мати, секретар, менеджер. Вона подбала про художника: вона зняла, організовані виставки, знайшли клієнтів.

Сальвадор Далі вилікував свою хворобу і вірив в свою силу. Відтепер він підписав картини як «Гала Сальвадор Далі» і завжди сказав, що завдяки їй він став справжнім художником.

«Я люблю Галу більше, ніж мій батько, більше, ніж мій мама, більше, ніж Пікассо. І більше грошей. Дякую, Гала! Сальвадор Далі

На основі матеріалів: tvkultura.ru, marieclaire.ru, nashasvadba.net
Огляд: Librusek

через lib.rus.ec/b/499466/read