Безкоштовно від впливу асоціативних негативних зв’язків і стає навіть щасливим.

Нерідко буває, що в нашому минулому було драматичне становище. Ми були багато болю, і відповідальність за цей біль ми могли б не тільки на учасників драми, але й на навколишнє середовище, предмети і навіть речі, які були «презентованими» одночасно.
І ось дивно: цей об'єкт, або це оточення, з'являється до нас з часу. І ми дивимося, звісно, чому ця пам'ять все ще не захопить нас?

Це те, як працює емоційні зв'язки. Ця планета є планетою уроків, тестів і іспитів. Якщо щось болить нас і викликає неприємну реакцію, це неминуче з'явиться в нашому житті знову і знову.

Тепер наша мета полягає в тому, щоб звільнити себе від впливу асоціативних негативних зв’язків і стати навіть щасливим.

Приклад. У моїй минулій (більше десяти років) була така складна, дуже болюча ситуація, в якій присутні книги духовного змісту. Моя психіка (несвідомо, звичайно) серйозно розминала її для всіх болів я відчув, і я вірив, що вона (книжка) знищила всі стосунки, які були дорогими для мене. І з тих пір цей автор і цей титул був на мій “чорний список” несвідомого. Я ніколи не читаю цю книгу до сьогодні. Але ця книга з'явилася в моєму житті, і знову почала відчувати однакові емоції.
Хоча нічого, абсолютно нічого негативного в зовнішній не сталося, сильні емоції, досвід, було бажання позбутися від цієї книги. Я відчував справжню небезпеку. Після відстеження все це я прийшов до застосування однієї цікавої практики, яка приніс велику радість, почуття свободи, натхнення для подальшого розвитку. Шприц.

Крок 1. Що таке ситуація? Що викликає негативний асоціативний зв'язок у нас?

Наприклад, це може бути, я повторю, переоснащення певної події, погода, об'єкт (наприклад, гітара, через яку ви досвідчені так багато болю і розчарування, які зараз просто шукаючи цей інструмент, ви відчуваєте всі ті самі «свіжені» емоції), і т.д. Ви можете працювати з особою, яка викликає певні асоціації у вас.

Крок 2. Ресурси

На початку цієї роботи властиво не просто, тому що емоції буквально поглинають всі думки, не дарують оцінці причалу ситуації. Тому перед тим, як переїхати на наступний крок і зануритися в цю практику, важливо заспокоїти розум, пам'ятати себе в минулому, коли ви були в кращому стані духу, відчували впевненість, цілеспрямованість і рішучість.

Ми можемо продовжити. В іншому випадку це не стане роботою саморозвитку, але актом емоційної самотортури, яка може привести до того, що в подальшому, коли застосовуються подібні практики, буде блокування психічних захворювань, відторгнення методів визволення свідомості.

Крок 3. Я поза спостерігачем, оповідання.

Це необхідно для емоційної безпеки. Про нас Спробувати бути серйозним, бо ця робота працює з тривалими хворобливими ситуаціями. І пропущено більше часу, більш обережні, розумні і обережні вам потрібно бути з вашим підсвідомим. Надмірна психологічна травма, я впевнений, що ніхто не потребує.

Тож уявіть собі історію, яка явно має особливий секретний міфічний зміст, але уникаючи фраз «І», «з мене», «Ме». Це сталося один раз. факти. Факти. Наприкінці сюжету потрібно знайти емоції, які згодом викликали негативний асоціативний зв'язок. У моїй справі, вона була небезпекою і страхом. Також можна провинуватити, затирати через глибоке розчарування, гоління і т.д.

Крок 4. Випадкування.

Наприклад: ситуація, книга, емоції. Це де негативні асоціації зламаються. Це була справа, і тут була реакція. Чи існує інша реакція? Якщо ви описуєте інші варіанти. Наприклад, посміхання, ігнорування, бажання знайти відповідь разом і т.д.

Крок 5. Можлива позитивна роль або місія об'єкта колишнього об'єднання.

Це аеробіка. Ви можете пропустити цей крок і приступати до наступного, остаточно, якщо ви не досягнете успіху. Але раптом? Варто спробувати!

Так давай приклад: Чи міг би книга (все своє "об'єкт") зіграла позитивну роль у цій історії? Вимкнено, ye! Я просто не розумію, що це було можливість виправити багато ситуацій, але я відмовився скористатися цією унікальною справою. Але його ще можна зафіксувати, якщо це доречно, необхідно і доречно. Головне, що ця книга зараз пов'язана з образом помічника і духовного ментора.

Крок 6. Огляд.

Без цього кроку всі практики є нульовою без палиці, це означає нічого, потрібно перевірити себе повністю. Так, в моєму випадку потрібно почати читання цієї книги. Хтось візьме на себе гітару "повний" і намагатиметься витягти мелодію, хтось зателефонує, хто раніше був надзвичайно неприємний, хтось піде до будівлі, де ситуація трапилася.

Головне, я не втомився повторювати, я не втомлюся: якщо ви не визначили себе (у такому випадку Ваші емоції) з цими об'єктами, вам не потрібно це зробити! Потрібні працювати з попередніми кроками знову або перенести цей захід в цілому.

Що робити? Привітання, ви побачите ці речі, предмети, ці люди в цілому! Результат: почуття визволення, неймовірне рельєф, радість, вдячність за минулі уроки, стан внутрішньої міцності та ін. Свята, в слово!
Закінчила процес перерізу з повторними «неприємними» ситуаціями. Робота з наступною (за наявності) буде набагато швидше і простіше.

Щиро дякую!

浜у 涓 蹇

Категории

Смотрите также

Новое и интересное