412
Чоловік втомився від боротьби з дружиною над ліжком Територія, і Він винахідлив його!
Реддент з прізвиною jonathan881 вирішив закінчити вічний "боротна війна" з дружиною. «Не є дебатами в нашій сім'ї, тільки дані», - зазначив редактор і звернувся до сучасної технології та простої математики.
Для $35.95 Джонатан купив лазер і закріпив його у верхній частині спальні.
Він потім вимірював ширину ліжка, щоб відмітити його середню .
В кінці він зробив його так, щоб коли він натискав кнопку, лазер запалився, точно показує середину ліжка 874088
«Я запитав, що моя дружина думає, є найбільш поширеним відступником на іншій стороні, вона сказала 50/50». Я не локшина. Він був надзвичайно смішний і не маліс, писав Джонатан.
Так, якщо у вас є королівське ліжко, але ви все ще спати на підлозі, то час подумати про побудову тієї ж структури.
Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Для $35.95 Джонатан купив лазер і закріпив його у верхній частині спальні.
Він потім вимірював ширину ліжка, щоб відмітити його середню .
В кінці він зробив його так, щоб коли він натискав кнопку, лазер запалився, точно показує середину ліжка 874088
«Я запитав, що моя дружина думає, є найбільш поширеним відступником на іншій стороні, вона сказала 50/50». Я не локшина. Він був надзвичайно смішний і не маліс, писав Джонатан.
Так, якщо у вас є королівське ліжко, але ви все ще спати на підлозі, то час подумати про побудову тієї ж структури.
Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
20 Непередбачувані фотографії ви повинні подивитися на Twice!
Два червоні кошенята, знайдені в саду, не були відокремлені за добу