Анжелі дерева.

Сучасна медицина лікує наше тіло. Ільнес – крі душі. Аномалії в тілі, який лікар виявляє з рентгенівськими променями, насправді не обмежуються тими, що бачили на малюнку. Рентгени не можуть бачити приховані причини захворювання. Ангели дивляться їх.

Тільки ангели можуть розшифрувати крі нашої душі, передати нам своє значення, і допомогти нам, нарешті, визначити те, що неправильно з нами. Він обов’язково підтримує вас. Анголи небесних - наші опікуни і помічники в будь-який час.

Вони готові підтримувати нас, щоб допомогти подолати втрати і розчарування, щоб дати дійсно мудрі поради. Щоб впоратися з важкою ситуацією, переосмислити свої погляди на життя, знайти справжню мудрість можна лише завдяки підтримці вашого охоронця ангела. Тільки ваш ангел подарує Вам щастя і любов, мир і мир, прощення і благодатність. Анжели в оточенні нашого життя.

Вони допомагають уникнути небезпеки. Вони дають багато відчуттів, як краще робити в певній ситуації, сприяють виконанню вичерпних бажань. Кожен має хоча б одного охоронця ангела.

Вечірня планета Земля лікується в 365 вищих ангелів, всі з яких найбільш активні кожні 4 хвилини.

Місяць має 28 вищих ангелічних рангів, які підлягають сотні ангелів.

Найближчим до нас є ангели Меркурійської зони, 72 геній.

Марс і Венера кожен має 4 ангели.

Є спеціальні обряди, які дозволяють встановити контакт з ангелами.

Є ангели в кожному знаку зодіаку.

Приписи захищені:

Aries є ангели Anael і Samael,

Taurus - ангел Тібер,

Raku - ангел Гавриїл.

До близнюків ангела Михайла,

Лев - ангел Анаель,

Незаймана - ангел Devon,

Ангели Рафаель і Кассель,

Sagittarius - ангели Tahiel і Anael,

Scorpio - ангели Teliset і Samael,

Capricorn - ангел Зерон,

Aquarius, Майкл Ангел,

Рафаель ангела в рибу.

Він має ангели щодня.

понеділок -- Габріель,
Вівторок -- Самаель.
Середа -- Рафаель.
Четвер - Сашель,
П'ятниця, Anael.
Субота - Хасіл,
Неділя - Михайло.

Кожен ангел направляє певну сферу життя, поле знань, мистецтва, аспекти відносин (бізнес, партнерство, дружба, сімейні зв’язки, контакти). Тому краще шукати підтримку від ангела, відповідального за Ваше питання. Ось імена всього декількох ангелів:

Азель допомагає у вирішенні фінансових питань, а також сприяє зміцненню фінансової ситуації. Забезпечує швидку та ефективну допомогу. Анаель є покровником білого магія. Його порада і підтримка повинні бути вдатися до лікарів. Він навчає загоєння і надає знання законів Всесвіту. Ім'я «Анаель» означає «насіть мене, Господи».

Єгуя - її допомога особливо корисно для студентів шкіл, коледжів, ліцеїв та студентів університету. А іспити будуть легше проходити, а сорти будуть вищими. (При хорошій підготовці, звичайно.) Це допомагає поліпшити пам'ять.

Кассіл означає «трон Бога». Вважають, що він захищає тих, хто шукає знання, правду та правду.

Сашель означає «справедливість Бога». Підходить юристам, захисникам прав людини та тим, хто захистив свої інтереси в різних інстанціях, бореться за відновлення правосуддя.

Сандалфон – князь молитви. Він вірив, що Він передає наші молитви Богу. До речі, ті дружини, які чекають на додавання сім'ї і хочуть, щоб хлопчик або дівчина особливо, повинні зробити запити на Сандалфон, тому що він визначає ... дитина.

Як зробити контакт з ангелом?

Поверніть йому молитву:

«Незрівняні, найяскравіші духи архангелів, Ангелів і всіх Небесних Силах, почесні накази, що надходять до Пресвятої Богородиці і прекрійної Трійці і світло його властивої славі, злий, постійно славляться її ім'ям!» Молитва та молитва: Представляйте мене до престолу Господнього Всеспокійного, а також служителів благодаті, всім хто бажає успадкувати сальвацію тим, хто допомагає, і в кожному грішнику, який радіє, допомогти мені в благословенному житті і підтвердіть мене на шляху сальвації. Я променую для вас (ім'я ангелів). . . ?

Зауважте, що найвимогливіший виклик від нас до ангелів приходить під час так званого планетарного годинника, який вони побудують. За древніми каньйонами всі години дня діляться на добу (від сонця до заходу сонця) і ніч (від заходу сонця до східного світу). Тривалість цих годин не збігається зі звичайним часом, їх необхідно розрахувати.

Серед ангелічних хостів найбільш потужні архангели. Є навіть особливий день в календарі - 21 листопада - коли, променувавши до архангелів, можна доповнювати свою потужну підтримку в найбільш важливих і відповідальних питаннях.

Гавриїл зображений лілією квіткою в руці. День святкується 8 квітня

Михаїл (Михайл) відсвяткував 19 вересня. Командувач небесного хосту. Захищаючи всіх християн від злих духів, від видимих і невидимих ворогів.

Якщо необхідно, щоб читати молитву:

Архангел Михайло! Допомога Допомога Допомога Щоденний захист також ефективний: Михайло попереду! Михаїл за! Михаїл на право! Михайло зліва! Михаїл! Михаїл вниз! Михаїл, Михайло, Девер я ходжу, я його любов захистити тут. (9 раз)

Рафаель (Рафаель) – він адресований запитом на духовне розуміння, для фізичного загоєння, щоб людина має житло, щоб він забезпечений їжею. Ви також можете попросити його допомогти лікарям в процесі лікування.

Уріел – «Вогонь Божого, або Світло Божого». У релігійному живописі і іконах Уїл зображений блискавкою, опущеним внизу. Він підійшов з проханням про довголіття, для розвитку здібностей і талантів, для досягнення успіху в галузі мистецтва. Уріел також відомий як князя Південної. Що часто запитують ангели? Про любов, діти, здоров'я, хороша фінансова ситуація. Найуспішніший контакт з ангелом буде сформований, якщо ви вперше зробите капбалістичний хрест, в той час як благословення свічки, а потім зателефонуйте правому ангелу.

Для пошуку супутника / супутника життя, до того ж, ідеально, тобто, призначене з вище (загадайте фразу «Мар'їги виготовляються на небесі», ангел Поїл відповідей. У свою честь ви можете запалити рожеву свічку, освоїти її, читати псальм «Хлопець підтримує всіх тих, хто падає і піднімає всі ті, хто не падають», повторити ім'я ангела тричі і попросити його допомогти вам в пошуку партнера в житті. Як правило, допомога від Poiel йде дуже швидко - протягом двох-трьох місяців, і тільки в рідкісних випадках він триває до року.

Анжел Міяель допомагає зміцнити вже сформовану сімейну спілку. «Особливості, які розкривають свою праву на людей». Повторіть псальму три рази, ім'я ангела тричі. Задайте Miael для зміцнення шлюбу. Пам'ятайте, що основний стан допомоги ангелів є силою вашої віри.

Джерело: Дерево Ангелів