Strimmersha Karina - Ольга Боозова мирна відео гра

Хто це?

Каріна - 18 років і вивчає модний дизайн в Інституті прикладних мистецтв «Антоніо Берночі» в м. Легнано, передмістя Мілана. потокові ігри — це, публічно граючи їх в прямому ефірі через Twitch — вона почала близько року тому. У грудні 2015 р. ріжучі зі своїх потоків почали з'являтися в популярному громадському «Вконтакте», тепер кожен випуск Каріна в мережі збирає до 20 тис. глядачів одночасно.

Що відомо?

Перевірене зображення екрану, яке побудоване на комбінації протилежних. Каріна перед камерою в піжами і ободом з милими кітовими вушками, говориться в тонкому голосі наші - але періодично зламається з гістеричною сніжкою. Вівся в рамі shawarma і doshirak, грає народну «Дата» і здається «his» - але залишається недоступним. Каріна поєднує в собі стереотипи про дівчат, поширених в ВКонтакте, але замість їх поширення вона використовує їх. Її ігровий канал називається Shkuragaming (більше 285 тис. абонентів), і її Instagram рахунок є Shkuragram (більше 41 тис. абонентів).

Відеоблогер Enjoykin, відомий для перетворення основних російськомовних повідомлень з YouTube в поп-перегляди, нещодавно навіть зробив трек з ріжучою з потоків Каріна.

Як заробити гроші?

"Привіт, Каріна. Вам дуже хороший і красивий, будь ласка, дайте мені поцілунок. Спасибі, і тепер ви йдете на..., slacker, я ... ваш маленький... з обох ніг. Схожі повідомлення приходять до Карини Сичева, поки вона грає Dota live. Будь-який, хто хоче залишити повідомлення, яке читається синтезатором мови, повинен зробити пожертвування. Це приваблює як вентилятори, так і шляпки - гроші приносить як: витрати звукового повідомлення не менше 30 рублів; запис пожертвування $ 3,500 від особи з ніконом Old Jew.
Як спілкується з аудиторією

Каріна відреагує на кожне повідомлення: відправляє привітання, жести серця, залишає автографи на стінах «Вконтакте», сни у відповідь на образи – але ніколи не блокує своїх глядачів. Недолік правил допомагає знайти нові формати: під час одного з останніх трансляцій вона не грала, але приготовлена shawarma live.

Користувачі здогадують про свою ідентичність Каріна використовує для доповнення їх зображення. Після того, як глядачі розповіли про своє місце проживання, вказавши на вул. Міхман Павлова в Чебоксарі, тепер Каріна троляє послідовників в Instagram, розміщуючи фотографії опери Ла Скала в Мілані з заставою «Чебокський драматичний театр».

На екрані я досить щільно вписаний з моїм реальним зображенням, але не повністю, тому що правила відьми кладуть мене в певну раму. Я був набагато більш агресивним в житті. Я почав отримувати в жанр MMO у віці 10 років, він все почалося з корейських MMOs, як ідеальний світ. Я почав потокове передавання. Всі інші дівчата дуже нудні і нудні, граючи і мовчати, це не цікаво, але я хотів зробити потокове щось більш весело. Я не роблю нічого, тому що робити відеоблоґи і твіттер забирає весь вільний час. По освіті я вивчав мистецтво і згодом став дизайнером одягу.

Мої батьки познайомилися з послугою відьма, періодично приходять на мої потоки і весело з серця, проте, мама говорить, що вона не може довго дивитися потоки. Що стосується Чебоксару, то той факт, що один раз під час потоку «знайомитися» мій IP-адреса, яка зазначила, що я в Чебоксарі. Я сподобалося, так як я поставив Cheboksary геолокацію в Instagram.

Трансляція на свербіж – це абсолютно інтерактивний захід. Ми всі весело разом, аудиторія в чаті допускається все, що я теж допустили все. Хоча інші дівчата потокового передавання (наприклад, Maddison) забороняють своїх глядачів на будь-яке слово, що говориться проти них.

Що робить мене щасливими! У сучасному повсякденному виступі «скін» давно був синонімом слово «дівчина», тут немає нічого образу, наприклад, як хлопець є дитиною. Це те, що мій проект називається: шкури. Немає обмежень у польоті фантазії. Я хотів би грати Tanki - Я грав, я хотів їсти - Я варився і ate. Після всього, ми весело, і дивитися ті ж ігри трохи нудно.

Веб-камера Люди намагаються знайти різні персональні дані про мене, з якихось причин занурення моїх близьких людей. Але я хочу розвивати і не стояти ще, тому важко припустити, що відбудеться 3-5 років. Я думаю, що це буде щось пов'язане з розважальними медіа. й

Текст Єгора Антоненкова.

Ваш текст за посиланням. й