Покинути телевізор з вікна

Позбавлення телевізора з вікна готелю є старою породою 'n' рулонної традиції, і деякі були як відомі для такої антетики, як Led Zeppelin. Колишній готельний адміністратор Джеймс Блум згадав свою зустріч з менеджером гурту в 1977 році. Роберт Рос і Джиммі Сторінка встановили запис, що ніч: п'ять телевізорів знизилися. На наступний ранок менеджер Річард Коль, який не знає про інцидент, прийшов на оплату векселя на проживання. Попри те, що він був змушений прийняти додаткові два і половину тисяч доларів з нього - п'ять сотень для кожного телевізора.

Він просто підрахував гроші і був про те, щоб залишити. Bloom, який був вболівальником гурта і захищав повзучим скелям і рухомого способу життя, вирішив попросити йому одне останнє питання: "Я шкода, пан Кот." Я чую речі, як це, але я завжди думав, що це неспроможність. Чи можете ви сказати мені, що це подобається викинути телевізор з вікна? "Бой, є речі в житті, ви повинні відчувати себе." З цієї фрази він нарахував п'ять сотень доларів векселів і подав їм Bloom: "Холд на, buddy". Робимо це з Led Zeppelin.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное