2016 рік – це час, щоб стати!

р.

Веб-сайт Він опублікував статтю блогером та послідовним підприємцем James Altoucher, який зробив свої гроші через бізнес та інвестиції, а потім вирішив, що його покликання було надихнути інших людей, щоб зробити речі у своєму житті. І він чудовий на ньому.Я був рубаний, коли я вийшов з школи. Я не хочу витрачати своє життя в тюрмі. Я не хочу працювати 9 до 5 (Я розумію, що не кожен 9 до 5 робочих місць обов'язково поганий). Я не хочу, щоб перейти на роботу, яку я хотів. Я не хотів би зробити те, що я хотів протягом дня.

Коли я був в школі, я пішов в музей протягом дня. Я повісився з друзями. Я спробував писати романи. Я грала ігри - іноді весь день. Але робота мала на увазі пастка. Я мав працювати до кінця вночі. Я не маю автомобіля, тому я мав вдарити додому. Я мав смоктати мій бос так що він не вогонь мене, дати мені просування, або дати мені нудні завдання.

Я не хотів бути командованим. Я не хотів боятися босів. Я заблокував себе в офісі, щоб сидіти весь день і писати. Але я постійно зловив на ньому і давав попередження. Я покаже, що ви живете життя, яке ви хотіли жити, навіть якщо ви зробили всі ці незворотні завдання.

Іноді я дали це завдання: "Записати інструкції до чіпа, яку ми виробляємо." Я написав цей посібник, і як будь-яка інша інструкція, написана 22-річною людиною, вона смоктати. Або це було, "Подивитися мій автомобіль, поки я отримаю в аеропорт." Після того, як офіцер поліції видала автостоянку.

У мене є проблеми. І я злякався весь час. Не було цікавого в житті. Здавалося б, не менш цікавим.

Головний дзвонив мене в офіс. Він був 25, не набагато старше мене. І не було нічого. Він сказав: «Не ти пишаєш свою роботу?» Я рум'яна і він дивився на мене і сказав: "Поверніть питання." Але я не маю відповіді, бо я не пишаю роботу. І я закінчився заподіяти. Я мав вдарити додому, що день.

Я пригнічений. Я відчував безшумний. Я думав, що я зникла, не залишаючи нічого. Я боївся.

Тепер ми живемо в новому світі. В якому Вам не потрібно мати роботу. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога більше, ніж для них.

Ось десять причин, які не повинні мати роботу сьогодні. І це також причини надії.

1,1 км Одна робота = Тільки одне джерело доходів за IRS, середня мільйонера 7 хв Різні джерела доходів. Робота тільки одне джерело доходів. І майже половина того, що дохід приймається урядом, щоб фінансувати війни і платити за речі, які ви ніколи не платите за себе.

І ваш бос отримує гроші з того, що дохід не тільки для страхування, але і для вашого столу, комп'ютеру, і, по суті, для його роботи - він повинен витягти більше значення від вас, ніж ваша робота, варто, щоб він може заробити більше, ніж ви (повтор мене, я знаю все це - я був бос занадто). Ви можете жити – але не вдалося.

2,2 км Уявіть, що ваша робота є вашим бізнесом У бізнесі зазвичай є кілька джерел доходу. Ви витрачаєте кілька годин на тиждень на кожну лінію продукту. Але робота займає мінімум 60 годин на тиждень. 40-plus годин в офісі, плюс 10 годин на дорозі, плюс безглузді заходи, які ви занурте себе так, щоб не так неприємно йти до роботи наступного дня. Ви постійно нагадуєте, що завтра повертається до роботи, тому ви витрачаєте 2-3 години на добу, щоб забути цей хворобливий факт.

Якщо ви подивилися на свою роботу як бізнесмен, який шукає конкретне джерело доходів, ви б сказали: «Це погано бізнес. Ми повинні переходити на щось інше. й

3. У Я говорив до Робін Часе, засновника Zipcar. «Одній день — мабуть, десять років відтепер — всі автомобілі не потребують водіїв. У автомобільній галузі та суміжних галузях кількість працівників буде зменшено на 90%, і всі ці люди не будуть куди йти. Ще один мій, Стівен Котлер, автор Завтра і сміливий, сказав мені, що навіть терапевти вже не потрібні. «Солди, які повертаються з війни, говорять на комп’ютерний терапевт, який визначає, чи мають посттравматичний стресовий синдром або депресію. Юристи, психотерапевти та керівники середнього бізнесу замінять штучний інтелект. й

Хто буде залишатися? Що зліва – 0,1%, які перенаправляють свій капітал — замість наймаючих робітників, які поставляються на полицях магазинів, забезпечують психотерапія, піклуються про ваші юридичні та бухгалтерські проблеми, вони просто купують роботи.

« » » » » » » » » » » » » » »Що буде на 90 відсотків? - Я запитав Робін. Але вона не мала відповіді. - Потрібна допомога!

Але хто допоможе їм? Немає відповіді. По догляду за тілом. Якщо ви не кинути свою роботу, ваша робота залишить вас.

4. У У вас немає друзів. Я працюю в багатьох місцях. Я помітю, що я дещо патологічний характер. Я не мав ніяких друзів. Більшість тих людей були приємно, тому що я сидів у наступному стенді, слухаючи своїх друзів і подруг, скаржаться на своє життя, а потім вони підвісили. І приїхали на свій стенд і скаржалися про інших співробітників. Все було gosiping. Він був нудним. І іноді головний пропущений, і всі заморожують як рядок.

Тоді я пішов на нову роботу і зробив інші друзі.

Я сподіваюсь, що друзі, які я зараз реальний друзі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

5. Умань В останні 25 років реальний дохід американців віком 18-35 років знизився від $ 36,000 до $ 33,000. Чому? Хто знає? А потім на телевізорі, говорячи голову, ви повинні почати економію. Тим часом вартість життя зросла. Як ви економите, якщо ваше життя коштує дорожче, і ваші гроші менше?

Я не слава для цього. Це не уряд, а не вулиця стіни, нікому нікому. Робота була міфом від початку. Промислова Революція стандартизована суспільством, щоб працівники приходили до заводу одночасно, мають однакові навички, затягують ті ж горіхи при цьому, і оплачується кожні два тижні.

Після чого з'явився інтернет-економ, де працює глобально. Ми живемо в ідеї економіки, де багатство йде від людей, які працюють на людей, які мають ідеї.

І це не погано. Це перебіг історії та змін завжди неминучий.

6. ВизначенняВеликі зміни надходять в економіку. За останні сотні років ми постійно ставимося до цін. Але «Весь час» вже не вірно. Завдяки виявленню біотехнологій, вартість охорони здоров'я в кінцевому підсумку буде усаджена, а увага буде переходити від лікування до профілактики. Коли автомобілі без водіїв і заправки з електрикою, вартість автомобілів і енергії зменшиться. Завдяки комп'ютерам і роботам, багато завдань будуть виконуватися більш ефективно (і не людьми). Зниження цін на комп'ютери. Завдяки 3D-друку та дронів, вартість доставки буде падати. І завдяки віртуальній реальності, вартість багатьох товарів буде зменшена до мінімуму.

Технологія досягла точки, де переваги, що генерує зниження собівартості придбання технології. Для чого нам подобається. І те, що вам не потрібно, і ви не можете платити більше.

Небагато далекого майбутнього. Що прийде майбутнє. І все буде гірше / неважливо, що уряд приходить.

7. Про нас Ось магія будь-якого бізнесу, що надходить:

У певній групі людей є надлишок «потужності» (зали в будинку, які ніколи не використовуються). Або порожні сидіння в машині; Є ще одна група людей, які готові платити за цю надлишкову потужність. Є «платформа», яка виступає посередництвом «а» та «б» та вирішує всі питання про гроші, проблеми, логістика тощо (це Airbnb, Uber та сотні подібних компаній). Вирощування економіки «overcapacity» Є багато способів потрапити в групу А. А багато платформ, не тільки Airbnb і Uber, але і Alibaba, Ebay, Etsy, Infusionsoft і сотні інших.

Почати навчання про надлишок влади в житті і як його змочити. Це також може бути психічний надлишок потужності. Не варто забувати про те, що в голові або гаражі. Ми живемо в «ідейській економіці», тож варто розвивати ці ідеологічні м’язи.

Не купуйте онлайн-курси, семінари або інші нецензії, які продаються вам за допомогою самостильованої гуру. Вони тільки продають помилкову надію. Просто напишіть 10 ідей в день, щоб розробити свої ідеї. Вони покажуть, вірять мене.

8. У Я боявся, бо багато людей писали мені і сказали, що вони не знали, що робити, якщо вони втратили свою роботу. Я написав лист на голову Freelance.com, найбільша світова фріланс-платформа, Matt Barry. Я запитав, як людина може зробити $ 2000 на вихідні тільки кілька місяців підготовки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він писав (див. тебе, Матт!):

«Таким чином, такий проект повинен керуватися потребами та вимогам роботодавця. Тим не менш, це те, що список проектів, які дозволяють фрілансерів заробити $ 2000 або більше за кілька днів, можуть виглядати:

Відео/анонімація: Відеопроекти для KickStarter або Indiego або анімованих поясних відеороликів для запуску нового продукту або сервісу досить легко і швидко зробити онлайн; Програми: наприклад, для інтернет-магазинів (Shopify, Magento); нещодавно ми побачили зростання проектів електронної комерції та соціальних мереж; Тестування сайту або автоматична збір інформації з сайтів; компанії часто повинні зробити незначну версію сайту перед запуском, важливо для них переконатися, що все працює належним чином, тому вони наймають людей для ретельного тестування; Розробка сайтів та дизайн (в тому числі WordPress) – Ви можете розраховувати на шаблони, які швидко і ефективні. Ілюстрації дитячих книг: Популярна робота, яка добре сплачує. Багато авторів намагаються опублікувати самі книги, ілюстратори можуть орієнтуватися на різні стилі дизайну. Тексти: Багато людей, які потребують допомоги з бізнес-планами або редагуванням своїх книг. Вони не є вільною мовою, але хочуть їх текст добре виглядати. Фотошпалери та інші дизайнерські роботиPowerPoint, інфографіка, буклети, презентації. Я не говорю, що ви повинні зробити це (або що ви можете). Але є можливості (у тому числі навчання).

9. Навігація Де отримати Educationlynda.com, Хан Академія, Курсра, Удемія, Codecademy, Udacity, Skillshare – це лише найкоротший список. Вони не допоможуть вам зробити свою основну роботу краще, але вони дадуть вам ідеї для додаткових джерел доходу, які можуть замінити вашу роботу протягом часу. Я займав курси на більшості цих сайтів. Моя 13-річна дочка вивчає Кодкадемію.

10. Стійка заробітної плати є найгіршою, яка може статися з вами. Стійка заробітної плати без зворотнього зв'язку Ви завжди отримуєте однакову кількість кожні два тижні. Немає, дохід повинен бути джерелом зворотного зв'язку. Якщо він росте, ви можете розробити частини вашого доходу, який фактично працює. Якщо вона падає, ви можете змінити те, що працює погано. Це як люди роблять багато грошей.

Стійка заробітної плати – це наркоманія, яка змушує людей побороти себе думати, що робить себе добре (до того, що вони пожежі). Зворотній зв'язок І знання підвищують щастя.

11. (бонус) Я захотівся, що я прокинув майже все, що я мав. Якщо він не вписався в один рюкзак, я не буду мати його більше. Деякі люди потребують двох рюкзаків або вафель. Або десять. Я не сказав, що це добре або погано.

Але деякі люди потребують певної кількості грошей в банківському рахунку. А вони хотіли б мати щось у своєму шафі.

Оцінити не об'єкти, але історії і досвіду. Сьогодні історія може бути отримана безкоштовно. Якщо це не ваша історія, послухайте інші оповідання. Уявіть історію про те, що буде відбуватися між собою і останнім часом, коли ви закривите очі. Історія, яку люди розповідають на похороні. Що станеться в цій історії? Ви збираєтеся перемістити папір з таблиці до столу? Або ж ви будете служити людям, які не заслуговують?

Або ж подружити людей, які йдуть за спину? Або візьміть замовлення від великих босів? Як дитина, ви хотіли фарбувати, писати, діяти, зробити людей сміятися. Скільки довше ви відключите цей момент?

через Ideanomics.ru/? p=5313