«Я можу почекати вас дуже довго. . . ?

«Я можу почекати вас, довго і вірно...» – хто з нас не зустрілися з цими лініями Едуарда Асадова! Але мало хто знає, що ця красива поема була насправді про конкретну жінку.

Веб-сайт Сьогодні в пам'яті поета розповідає про дотик його любові.

Улюблена дружина поета названа Галина Разумовська. Чарівний художник Москконсерт став другом життя поета і коханою жінкою. Жінка ніколи не бачив.

Алас, це не справа романтики, по листуванню і не сором'язливості. Все більш банально і страшно: Поранений і сліпий солдат Другої світової війни. Не було відновлено бачення.

В 21. Майже хлопчик.

Але, як його бабуся Крістіна згадує, він мав чудову енергію і не давав відчай. Зібрали його присвячуючим друзям, близьким гучним святом, гостям. І писав, писав, писав. Про життя, про людей, про простий і зрозумілий людський досвід.

А багато пізніше, в 1961 році, в одному з літературних вечірок, він зустрів дівчину-артиста, який читає поезія. Він зустрівся з ДТП, не знаючи, що вона була добра, щоб стати дружиною і вірним другом. Razumovskaya провів час читання книг до нього увечері, правила своїх текстів і передруковано чистою для видавничих будинків.

Галина, разом з поетом, що подорожує по країні та бере участь у літературних концертах. Після того, як вона отримала ліцензію водія, щоб вона могла вільно подорожувати на автомобілі.

До зустрічі з майбутнім дружиною Асадов написав оповідання в віршах «Галіна». Ми любимо легенду про те, що з цією роботою очікується зустріч, яка була доведена до змін.

Якщо є така надихаюча любов у світі, світ стає більш яскравим!

Я можу тебе чекати,
Довгий, довгий і вірний,
І я можу зупинитися вночі.
Рік, і два, і життя, я думаю.

Нехай календар ковзає.
Політ як листя саду,
Якщо я знав, що це не було нічого,
Що ви дійсно хочете?

Я можу дотримуватися вас.
За загустками і сходженнями,
На пісках, без доріг,
На горах, на будь-якому шляху,
Я ніколи не був!

Тексти пісень, а це означає: Я проходжу, ніхто не буде
Я подолаю будь-яку тривогу,
Ви не будете втрачати на дорогу.

Я можу дати вам.
Все, що я маю і буде мати.
Я можу прийняти це для вас.
Гіркоти найгірших у світі.

Я щасливий, щоб розглянути
Весь світ - за кожну годину.
Я люблю тебе!

На основі: easadov, факти

за допомогою fakty.ua 170180-vnuchka-eduarda-asadova-svoyu-zhenu-galinu-valentinovnu-dedushka-ochen-lyubil-hotya-ni-razu-ne-videl