481
Нек Вюзік про те, як подолати все і підняти щасливих дітей
Цей чоловік народився з рідкісною хворобою - без рук і ні ніг. Незважаючи на це, він народився чоловіком, батьком і великим спікером. Його виступи дають надію і силу. У серпні минулого року він став папою на другий раз.
Про виховання дітей, про те, що це подобається бути людиною з обмеженими можливостями і жити щасливо, Нік Вуйич розповів видання MEL.
Веб-сайт З дозволу автора статті ділиться думками неординарної особи.
Жінки і дівчата повинні навчатися з дитинства, що це нормально бути різними. А друзі можуть бути різними, але це те, що нам потрібно один одному. Тому важливо, щоб діти навчалися разом – як звичайні діти, так і діти з інвалідністю.
Коли діти спілкуються один з одним, вони навчаються спілкуватися з серцем, незважаючи на зовнішній вигляд. Наприклад, хлопці в моїй школі в кінцевому підсумку дізналися, що я не тільки розвиває людину, але і цікавий, добре прочитаний, з великим почуттям гумору! У старшій школі я був президентом класу. Мої батьки підтримали бажання спілкуватися з однокласниками.
У мене були позитивні враження з однолітками. Незважаючи на те, що я зіткнувся з булінгом і відхиленням, і це допомогли мені побудувати. система внутрішнього захисту.
Це вимагає:
1,1 км У вас є чітка ідея, що ваш зловживач дійсно є.
2,2 км Взяти відповідальність за вашу поведінку і щастя, щоб інші не мають сили над нею.
3. У Побудова системи значення, яка не може бути шкідливим.
4. У Створіть внутрішню зону безпеки, де можна психічно малювати міцність і комфорт.
5. Умань Сформувати сильні та надійні відносини з кимось близьким духом, які допоможуть боротися з бульбами.
6. Жнівень Дізнайтеся, щоб контролювати і контролювати ваші реакції на булінг.
7. Про нас Сформувати духовний фундамент, який допоможе впевнено протистояти переслідуванням.
8. У Взяти можливість навчатися з гіркого досвіду і стати міцними, хвилюючими, більш впевненими. Це допоможе подолати будь-які перешкоди і вирішувати всі проблеми в більш пізньому житті.
9. Навігація Створіть оборонну стратегію проти виконавців будь-якого виду.
10. Розробити можливість емпатизації і, при необхідності, допомогти іншим боротися з жорстокістю.
Якщо ваша дитина ще молодий, допомогти їм зробити ці кроки. Разом ви будете двічі міцними.
Потрібно навчити дитину простих духовних цінностей, не варто лікувати дитину в будь-який особливий спосіб. Якщо дитина з обмеженими фізичними можливостями, замість того, щоб бігти, переміщатися в сторону, дотримуючись їх. Побачити, що діти не бояться і паніки, але любов, інтерес, дитина внутрішньо живе своїм досвідом і стає свідком.
Вчити дитину бути джерелом радості для себе. Навчіть бути в курсі і насолоджуйтеся маленькими речами, всі хороші речі в житті: власні таланти і здібності, краса заходу сонця, поцілунок матері, радість цуценя при поверненні додому. Нехай його «знижка» всі радості свого життя і готівку, коли хтось намагається руйнувати свій день. Люди можуть відірвати блокнот, приховувати олівець випадок, але вони не можуть потрапити в радість, яка живе всередині.
Вчити дитину терпіння. Коли мої колеги засвідчили мене у старшій школі, ніхто не вийшов. Здавалося б, що торрмент і торрмент ніколи не закінчуються. Відсутність перспективного лівого мене пригнічений і відчайдушний. Якщо я можу дізнатися, що дивитися на майбутнє, то це полегшить страждання. Я тримала думки, "Цей хлопець збирається катувати мене за решту мого життя. й «Це теж буде проходити».
Вчити дитину, щоб любити і приймати себе. Хто любить себе. Це привабливо.
Більшість людей не знають, як поводитися з особою зовнішньо або внутрішньою Тому важливо розуміти, що у кожного є проблеми, і це взагалі не важливо, чи є руки, ноги, правильні риси обличчя або слухання, бачення. Ми знайомі та спілкуємось з іншими причинами.
Основні поради - щирість. Проценти. Бажання допомогти. Не потрібна допомога дітям з обмеженими можливостями. І не потрібно нічого. Ми приймаємо це. Вам необхідно поспішати, день після дня, але ненав'язливо «попередньо» такій особі, що потрібно один одному. Пояснення не так багато слів, як зробити деякі хороші справи.
Батьки повинні осмислити своїх дітей і навчити їх спілкуватися з особливими дітьми, щоб вони не бояться, а не соромляться їх в майбутньому, але знати, що це відбувається і дізнатися, як допомогти.
Найголовніше сказати дитині щодня «Я люблю тебе». Я скажу, що в моїх виступах, і багато людей, дивно, крі, коли я сказав, що. Ми рідко маємо ці прості почуття в нашому житті. Я люблю тебе. Нагадувати кожну дитину, яка її потребує. Важливо.
Зареєструватися JavaScript licenses API Веб-сайт %D0%D0%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D%D%D0%B%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D