596
Самоприймання.
Одного разу, прийшовши до свого саду, цар побачив, що дерева, квіти і кущі були з'їжджаючими і вмираючими. Тоді цар почав просити їх, чому вони загинули.
Дуб сказав, що він був вмирає, тому що він не міг отримати якомога вище.
Як сосни. Пиріг сказав, що він не може виготовити виноград як виноград. І вину з'їжджав, тому що вона не могла цвісти як троянду.
Тоді сумний король побачив красиву квітку, квітучу і виведеного божественного аромату. Коли запитав цар, квітка відповів:
до Коли ви кладете мене в в'язниці, ви хотіли б отримати радість від мене.
хто я. Якщо ви хочете троянди, дуб або виноград, ви
Я поставив їх у в'язниці. Але ви вибрали мене, щоб я не мав нічого іншого.
Ви є те, що ви є.
Вам потрібно, як ви. В іншому випадку буде хтось інший замість вас, або ви будете різними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У будь-який час ви можете бути тільки тим, хто ви в будь-який час. Тексти пісень, а це означає: І це те, що життя потребує вас.
Чому б ви були Будди? Якщо Бог хотів ще один Будда, він створив його. Але він створив вас, як ви, і він приймає вас, як ви.
Ви можете бути лише тим, хто ви в будь-який момент, ви не можете нічого іншого. Можна цвісти як квітка, виданий
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.