22 Шляхи підвищення швидкості думки.

Мозок є надкомп'ютером вагою трьох фунтів. Це центр управління, управління життям. Підключається з усіма діями. Мозок визначає думки, почуття, стосунки з іншими людьми, навіть створює характер вашої особистості. Ви визначаєте свій рівень мислення і як полой або іржі ви. Визначається курс думки. І це потрібно зробити з тим, як добре ви працюєте з сім'єю. Мозок також впливає на емоційний стан, взаємодію з партнером.
Ваш мозок є більш складним, ніж будь-який комп'ютер, який ми можемо уявити. Чи знаєте ви, що в мозку є сотні мільярдів нервових клітин, і кожен з них має величезну кількість з'єднань з іншими клітинами? По суті, є більше зірок у Всесвіті! Оптимальна функція мозку повинна бути найкращою!

Мозок знаходиться в центрі всього, що ви робите, відчувати і думати. Це як суперкомп'ютер, який працює у складному житті. Незалежно від віку, психічне виховання є дуже важливим. Ось 22 способів підвищити свої розумові здібності.

1,1 км Розробити сірі клітини!

Вважають, що при важкому фізичному витриманні людина розвиває мозок краще. Вчені з Інституту біологічних досліджень, Каліфорнія виявили, що мишей, що працює в шпинінгу, мають два рази більше клітин в області мозку, відповідальних за навчання та пам'ять. Чому психічні здібності більш активних гризунів краще? Можлива добровільна фізична активність не так складно і тому вигідніше. Це означає, що за допомогою задоволення ви стаєте більш життєздатними і щасливими.

2,2 км Ведіть своє мислення!

Це не просто фізична вправа, яка важлива. Ви можете розвивати різні ділянки вашого мозку, щоб зробити їх роботою. Професор Катз каже, що мислення і аналіз світу може поліпшити функціонування панувальних частин мозку.
Спробуйте нові смаки і запахи. Зробіть щось з лівою рукою (якщо ви правою рукою, і навпаки). Подорож на нові місця. До вашого мистецтва. Читати більше книг, які ви думаєте.

3. У Запитайте "Чому?"

Наші мозку схильні до виразності. Нехай буде цікаво! Найкращий спосіб вирощування нашої куріозності – постійно запитати питання «Чому?» Зробіть нову звичку (не менше 10 разів на добу). Ви будете вражені, як багато можливостей є в житті і роботі.

4. У Більше сміху!

Вчені говорять про те, що сміху добре для здоров'я. Під час цього процесу виробляються ендорфіни, і це допомагає нам знімати напругу. Знежирити мозок.
5. Умань В'яжемо більше соснових, горіхових і лісових горіхів!
Олія, що міститься в волоських горіхах, соснових і лісових горіхах, довгоїлася бути вигідною тільки для серця. Але нещодавнє дослідження встановлено, що це також вигідно для мозку. Не тільки поліпшення системи циркуляції повітря, яка подає киснем до голови, але і покращує функцію клітинних мембран. Саме тому люди, які споживають багато горіхів та інших продуктів на основі рослин, менше схильні до депресії, дементії, навіть втрати уваги.

6. Жнівень Розробити пам'ять.

Мозок - це машина пам'яті. Зробіть старий фотоальбом або шкільний щоденник. Спробувати час з спогадами. Нехай розум відображає, пам'ятайте. Позитивні емоції від спогадів допоможуть вам впоратися з проблемами.

7. Про нас З повагою!

Чи можуть шкідливі жири зробити вас міцними? Відповіли дослідники університету Торонто. Вони кладуть щури на дієту, збільшуючи надходження жиру, викликаючи гризунів для погіршення функціонування частин мозку, відповідальних за пам'ять і просторове сприйняття. При зміні кормів тварин було замінено на еквівалент рослинних продуктів. Тіло збільшило потік киснево-багатої крові до мозку і тим самим підвищило швидкість думки і реагування.
Багато відомих людей стали вегетаріанцями з цієї причини. (Чи не є точкою для надання корму для тварин.) Не має сенс ріпакувати себе: Я хочу, але я не буду. Краще поступово замінити їх рослинними продуктами.

8. У Розгорніть таємницю!

Деякі з нас люблять головоломки, деякі з нас, як кросворд головоломки, і деякі з нас, як логічні головоломки. Це чудовий спосіб активувати мозок і зберегти його активний. Вирішуйте головоломки для задоволення, але в цьому, знаю, що ви навчитесь мозку.

9. Навігація Моцарт ефект

Декідка років тому, психолог Франциска Рошер і його колеги зробили відкриття. Виявляється, що слухати всесвітньо відомі музичні твори, такі як соната місяця, любовна історія, самотні вівчарки та інші. Робота Моцарта покращує математичне мислення людей. Навіть щури лазили швидше і точно після прослуховування Моцарта, ніж інші композитори. Як слухати сучасну клубну музику в стилі бум-бум, щури мали тимчасовий розмитий розум. Вчені пояснюють це явище тим, що музика є стимулятором діяльності генів, пов'язаних з клітинами, які передають сигнали мозку.
Це найбільш гармонійний спосіб поліпшити свої розумові здібності. Але перед тим, як взяти компакт-диск, зверніть увагу, що не всі, хто прагне до ефекту Моцарта отримує його. Не можна швидко відновити мозок. У цьому випадку також потрібен плавний перехід. А коли ви знаходитеся в природі, зайдіть час, щоб послухати величну тишу. Природні звуки допоможуть вам краще почувати себе, розслабитися і тим самим відновити життєву силу тіла.

10. Покращуйте свої навички!

Важливими є конвенційні заходи, такі як шиття, читання, малювання та розв’язання головоломок кросворду. Але! Змусити себе робити все це в новому вигляді, складаючи завдання з кожним днем. Це допоможе і покращить свої навички і додатково стимулює роботу клітин мозку. З теоретичних книг до книг, які містять практичні елементи. Я маю на увазі, вивчити нові способи малювання, вирішувати більш складні заголовки кросвордів. Досягнення кращих результатів допоможе вашому мозку залишатися здоровим.

11. Будьте гарною дівчиною, не п'яний!

Дослідження 3,500 японських чоловіків виявили, що ті, хто не споживає міцних напоїв у всіх, мають кращу когнітивну функцію, ніж ті, хто споживає міцні напої для себе трохи.
Дослідження у щурів виявило, що ті, хто споживав сильні напої, втрачені клітинки відразу після його вживання. Доведено, що міцні напої не тільки пошкоджують розумові здібності, але і запобігають їх відновленню.

12. Грати.

Якщо у вас є вільний час, грайте. Встановити найближчий час для ігор. Грати на відкритому повітрі Ігри, настільні ігри, грати з дітьми, з однолітками, з собою. футбол, баскетбол, теніс, tug-of-war, після всього! Неважливо, що ви граєте. Ти можеш просто помити. Грати весело і бажано в свіжому повітрі. Це поліпшить настрій і роботу мозку. Це навчить мозок думати стратегічно. Грати

13.00 р. Прокрутка через інформацію.

Перед сном, прокрутіть весь день в зворотному порядку, намагаючись запам'ятати кожну деталь. Спочатку прокручуйте його від підйому до сну, а потім навпаки. Такий прокручування спини і вперед скоро поліпшить пам'ять на 20-30%, пробуджувати клітини мозку, які багато сну.
До речі, обов'язково тримати руку з блокнотом. Якщо з'являється слухняна думка, вона буде тримати вас до тих пір, поки ви не “передбачаєте” її до паперу. Вам буде потрібно пізніше.

14. Концентрація

Концентрація може поліпшити роботу мозку. Але не завжди помітні поняття «концентраційне життя». Дізнайтеся, коли ви відволікаєте. Перш за все, спробуйте знайти і зробити тільки ті речі, які небажані.
Зробіть свою звичку, щоб думати і попросити себе: «Які думки в моїй голові зараз?», «Чому це і не інші?» ?
Наприклад: Чому я хочу назвати зараз, робити це зараз і не пізніше? Дуже часто, що ваш дзвінок в голову допомагає заощадити час, а іноді економить життя когось.

15.00 р. Любов для мозку

У ряді досліджень в Університеті Пенсільванії та пізніше в Університеті Stanford було встановлено, що будь-який контакт негативно впливає на життєву енергію людини.
Якщо хтось ще запам'ятовує фізики, то для них буде легше уявити образ. Природа настільки призначена для зачаття дитини, людина займає половину своєї життєвої енергії. У чоловіків це відбувається в короткий період часу (не дивно, що багато пізніх паличок, у жінок це витрачається по всій вагітності.
У жінок період родючості скорочується і до більш болючих менструальних циклів,
У дослідженні наявність або відсутність оргазму неважливо. Як тільки з'єдналися ті тіла, енергія відразу почала відходити.

16.00 р. Все з бажанням!

Коли люди беруть участь у навчанні та творчості, вони дають 200% більше до своєї роботи. Анімуйте себе і захоплюйте світ! Da Vinci, Edison, Einstein, Picasso всі люблять грати і вивчити. Всі всесвітньо відомі і відомі люди займаються тільки тим, що люблять їх душу. Якщо ви хочете бути генієм, знайти роботу і роботу. Згадайте, що ви любили робити, коли ви були дитиною і зробити це дорослим. Це запорука успіху і процвітання.

17.00 р. Цикли свідомості

Визначити, коли ваш розум є найбільш активним. Якщо ви визначаєте цей час, ви зможете зробити найбільш важливі завдання в цей час.

18 років Дізнайтеся щось нове.

Що може здатися очевидним. Ви, ймовірно, є тема, яка найбільше цікавить вас. Не важливо, якщо це працює або дозвілля. Це чудово!
Отримуйся! Якщо ви не маєте такої теми, спробуйте дізнатися значення нового слова щодня. У вас є великий кореляційний зв'язок між словниковим запасом та вашим інтелектом. Коли наш словник постійно поповнюється новими словами, наш інтелект може працювати по-різному. Робота, навчання!

19. Написати нам

Я є великим прихильником ведення особистого журналу. (Дівчата книга) Це дуже корисно для вас і ваших нащадків. Це дуже хороший мозок стимулювання. Збереження записів дозволяє розширити можливості мозку, контролювати ваші дії та розвиток. Знайти способи написання. Це можуть бути дитячі оповідання, які ваші друзі можуть бути зацікавлені в. Почати блог так, що інші можуть прочитати вас. Не бійтеся, щоб інші читати історію. Для деяких, це буде досвід вирішення важкого завдання в житті.

20. Ароматерапія для активації мозку

Я впав на конференцію один день. Але мій мозок швидко кинувся, коли я пахнув лимон унітазної води. Я відразу визнаю тривогу і знайшов сили, щоб прокидати. Я знайшов, що допомагає ароматна терапія. З тих пір я використовую аромати для підняття тону або релаксу.
«Енергія» включає в себе м'ята, кипарис і лимон. Щоб розслабитися, вам знадобиться герань і троянда. У вас є кілька живих квітів або пачок трав у вашій кімнаті, поліпшить ваше благополуччя.

21. Препарати для активації мозку

Кава та інші кофеїнові напої допомагають студентам отримати більше на тестах. Але дивний, як це може здатися, трави для чаю з дідівського ліжка мають більш ефект. І на півночі вони ростуть, більш ефективні вони на півдні. Припустимо, що трави, що ростуть в Удмурті, ефективніше в змісті мозкових стимулюючих речовин, ніж ті ж трави, що ростуть в Краснодарській території. Вони покращують потік крові до мозку і концентрації.

22. Навколо себе з натхненням!

Поговоріть людей, які вам подобається. Поговоріть людей, які надихають вас. Люди, які говорять тільки про позитивні речі. Те ж саме стосується читання журналів, книг, перегляд програми. Чим більш позитивним, тим менше ви будете хворі. Чим більше хороших речей буде у вашому житті. Чим менше твоїй мозковий мозок відкине енергію на перевищення деяких непотрібних і відчужувальних проблем.
Спробуйте скористатися негативним. Вчимося від помилок інших. Це дійсно поганий, що є шкільною серією. Але ви можете скористатися з цієї серії, якщо ви концентруєте і попросіть собі питання - що потрібно зробити, щоб запобігти жаху школи, де діти навчаються? Я впевнений, що ваш мозок знайде рішення.

Висновки: Пам'ятайте, що не важливо, як старий ви або що ви робите, мозок просто потребує роботи. Це може бути логічні завдання, запам'ятовування шекспіра або вивчення нової мови. Зробіть роботу мозку важко, якщо ви не хочете, щоб він був, як автомобіль в дворі.