450
Отруювання тільки в голові.
У Стародавньому Китаї дівчина, яка одружилася проживала в будинку чоловіка і подала йому і матір'ю. Так сталося, що одна дівчина, після весілля, не вдалося ведмедитися в постійні репродукції її матері-завдання. Вона вирішила позбутися від неї.
Дівчина пішла до свого батька, Вона сказала:
- Я не можу жити з матір'ю. Вона мене божевільна. Чи можна мені допомогти? Я буду платити вам добре.
до Що я можу зробити для вас?
- Я хочу продати мені отруту. Я отрую мою матір'ю і позбавлюся від всіх неприємностей, вона відповіла.
Після того, як багато думки, трав'янист сказав:
- Гаразд Але ви повинні розуміти два речі. По-перше, ви не можете отруювати свою матір-в-право, оскільки люди здогадують, що сталося. Я дам вам трави, які поступово вбити її, і ніхто не подумав, що вона була отруйована. По-друге, щоб уникнути підозри, ви повинні кинути свою гніву, дізнатися повагу її, послухати його, і бути хворим. Тоді ніхто не підозрить вас, коли вона гине.
Дівчинка погодилася на все, приймала зеленню і почала додавати їх до їжі її матері-в-право. Крім того, вона навчалася контролювати себе, послухати її матір'ю і поважати її. Коли вона побачила, як рідне ставлення до неї, вона любила дівчину з усім серцем. Вона розповіла всім, що її донька-в-права була найкращою. Через півроку стосунки між ними стали близькими, як між матір'ю і дочкою.
А потім один день дівчина прийшла до трав'яниста і променувала:
- За Божу раду, будь ласка, збережіть свою маму від отрути я дав її. Я не хочу вбити її. Вона стала найкрасивішою матір'ю і люблю її.
Трав'яниста посміхалася і сказала,
до Не хвилюватися, я не даю вам ніякої отрути. Що я дав вам тільки спеції. Отруювання була тільки в голові, і ви позбавлялися від неї самостійно.