Магічні хитрості щасливого життя. й

Менталевий сніданок

Що ви думаєте, що ви думаєте більше часу вранці, коли ви прокинете?
Що ми думаємо про кожен день, коли ми прокинемося в нашому житті. Я пропоную вам "вигодити" себе вранці з вітаміном "ментальні сніданки". Це позитивні думки, які створюють не тільки сьогодні, але і ваше майбутнє і ваше життя.

Рецепти сніданку Ментал:

На сьогоднішній день найбільш чудовий день;
до Що таке гарне ранок.
Я щасливий чоловік у світі;
- Я магніт для удачі.
Сьогодні принесе мені успіх;
- життя чудово.
- Я щасливий сьогодні.
- Сьогодні день прибуття.
Отримайте, ім'я, чудові речі чекає вас!

"Чарівний еліксир"

Викласти достатню теплою водою в улюбленій склянці очищеної або мінеральної води. Візьміть його в руки, тримайте його на губи і запустіть розмову. Ви робите чарівний еліксир. Ви кажете, що ви хочете мати в житті. Наприклад: Я багатий (а), щасливий (а), щасливий (а), любов і любов (а), красивий, успішний.

"Дзеркало"

Перейдіть до дзеркала і прийміть своє відображення. Життєрадісна і любляча. Ви посмішуєте, хто ви дійсно є. Унікальна, талановита, успішна людина. Чудовий чоловік. Красива жінка або чоловік. Визначте своє Божественне походження.

"Дор"

Коли ви йдете за межами вашого будинку, скажеш собі, «Для себе, найуспішніші, найкрасивіші дні». «Весь світ підтримує мене в моєму шляху». І сміливо зайдіть в новий день, знаючи, що удача на вашій стороні, що тепер ви не одні, з вами - весь Всесвіт! Ці прості методи значно трансформують життя.