Ви можете зробити все, що ви хочете в житті. Людина з слабкою вібрацією вразлива і мало здатна жити з постійним почуттям незадоволеності і розчарування. Якщо ви хочете змінити свій спосіб життя, змінити своє життя краще, вам доведеться визначити 10 золоті правила, за допомогою яких ви збільшите енергію. Проксимус
1,1 км Керуйте думками!
Наші щоденні думки створюють нашу реальність. Ми не говоримо, що ви повинні стежити за кожним думцем, який приходить до вашого розуму. Він може приводити вас з розуму. Ви просто повинні змусити себе відмовитися від негативних думок. Спочатку це неможливе завдання. Але з часом ви будете розуміти, що речі не ускладнені, ви навчитеся фільтрувати власні думки. Вчимося не бачити проблему, але як її вирішити. Чим більше ви думаєте про хорошу, тим більше ви піднімаєте свою вібрацію.
2,2 км Про те, що ви хочете!
Дуже часто люди з проблемами в їх особистому житті, дивлячись на пару в любовному зіткненні, скажуть щось схоже: «Хто, вони кажуть, хтось щасливий, але не мене!» Зареєструватися Отже, ви робите все гірше, і тому ви тільки знижуєте свою вібрацію. «Я щасливий для цієї пари, я впевнений, що я зустріюся з долею в найближчому майбутньому». Те ж саме можна перекласти на гроші, не скажете всіх ваших друзів про проблеми з фінансовими умовами, щоб ви тільки посилили вже складну ситуацію. Вчимося говорити про благополуччя, гроші і щастя, зупинитися, розповідаючи про невдачу!
3. У Виберіть коло друзів!
Спробуйте не спілкуватися з песимістичною і негативною людиною, як правило, ця категорія людей має дуже низьку вібрацію, і це може тільки пошкодити вас.
4. У Зупинити мислення і мислення на деякий час!
Найкраще це зробити не в природі або десь окремо від міста. Зосереджуйте свою увагу на спокій і спокій. Це найкращий спосіб очистити вашу свідомість і підняти свою власну вібрації. Якщо ви зайнята людина і не можете дозволити собі розслабитися, послухайте спокійну, розслаблюючу музику.
5. Умань Спілкування з однодумцями!
Проведіть більше часу з людьми, які діляться своїми інтересами та захопленнями. Наприклад, якщо ви вирішили стати письменником, підпишіться на літературне коло. Поведи мене, таким чином ви не тільки поліпшите свої навички, але і значно збільшите вібрації. Вчено доведено, що комунікація з однодумцями продовжує життя в середньому на 5 років.
6. Жнівень Подаруйте стільки, скільки ви можете!
Це може бути будь-яким: гроші, час або просто щось, що ви не використовували протягом тривалого часу. Позбавляємо, ми отримуємо подвійний. Допомогти іншим і іншим особам прийти на допомогу.
7. Про нас До людей, як ви будете мати до вас.
Перед тим як сердитися і відродити когось, подумайте про те, чи варто це. Коли краще і простіше пробачати. Чим простіше і добрих, тим краще ви познайомитеся з людьми в житті.
8. У Намагайтеся дивитися якомога більше телевізора!
Телевізор все частіше стає джерелом негативності. Чим більше ви слухайте і дивитеся програми про біль, насильство і бідність, тим більше ви опускаєте власну вібрацію. Ваш підсвідомий розум використовується для негативних думок і починає приваблювати їх як магніт у ваше життя.
9. Навігація Пам'ятайте оптимізм!
Це може бути найважчим для вас, важко залишитися позитивним, коли все навколо вас згорнеться і нічого не працює, але парадоксально це звучить, як це в таких моментах, які потрібно залишитися позитивним. Коли ти сміється і лікуєш ситуацію легко, ваша вібрація різко зростає, і чим вище вібрацій, тим швидше проблем відійде. Позитивні думки привертають доброго і приємного спілкування, а приємне спілкування – запорука гарного настрою.
10. Настроювання!
Це найважливіше правило, яке допоможе вам зберегти вібрації на високому рівні. Ваш настрій – відбиття минулих думок. Стоп і почати мислення про гарне, свідомо змінити настрій. Найпопулярніші і щасливі життя відкриваються перед вами.