СИМОРОНСКИЙ РИТУАЛ "ДЕНЕЖНЫЕ НОСКИ".

Тексти пісень, а це означає: Він не дає вам спокоїти, він зайнятий всі думки і хмарний ваш розум. Ти думаєш про нього дуже часто і навіть згасити, що він не з вами. Він є...добрим, але непристойним предметом lust ...

Що ви мрієте про? Телефон, ноутбук, автомобіль, сонячний острів ла Боунті? Ми всі різні і, відповідно, об'єкт бажання має власний. Але ми маємо два речі в цілому: ми хочемо щось, але ми не маємо грошей, щоб це сталося.

Що ми робимо? Тексти пісень, а це означає: Дозвоніть мені трохи магію в моє життя! Насправді Всесвіт дуже щедрий, і він здатний виконати всі наші бажання.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Отже, для виконання наступного обряду, вам спочатку потрібно нові, милі зелені шкарпетки. Чому зелений? Цей колір є символом грошової енергії.

Перед тим як почати, мити шкарпетки так, щоб будь-яка інформація буде вилучена з них. Після того, як вони сухі, ви можете почати ... Візьміть шкарпетки і два векселі будь-якого значення. Розмовляйте в кожний носок на вексель, кажучи:

"Зарядити гроші!"

Поставте шкарпетки в сторону і візьміть аркуш чистого паперу (A4 формат можливо), потрібно написати бажане на ньому (у даний час без слова «Я хочу» і похідних і, звичайно, без заперечень). Наприклад, «Я щасливий власник автомобіля. й

Чим більше специфічних бажань, тим краще.

Якщо ви вже мріяли про певний бренд того ж автомобіля, напишіть про це. Можна вставити картину або фото об'єкта бажання на аркуші. Тепер покласти шматок паперу на підвіконня так, щоб місячний ліхтар може отримати на ньому, розмістити ваші гроші шкарпетки з векселями зверху листа і сказати:

«Мій місяць прокинувся – бажання виконана, місяць піднімається – гроші настає. й

Наступного ранку приховувати лист у відокремленому місці, але не забувати про це, читайте, милуватися періодично. І вийняти векселі з шкарпеток, в той же день необхідно змінити їх (наприклад, купити деякі зміни) для активації обряду.

Подаруйте свої магічні гроші шкарпетки частіше і подумайте про вашу мрію, якби він вже почав приїхати. І скоро ви станете щасливим власником цього самого об’єкта бажання.

Симоронський обряд «Чарівна поція».

Заливаємо воду в гарну каструлю, кладемо її на плиту і перевертаємо на вогонь. Накладаємо на стіл банки з спеціями, сіллю (посильно морським), цукром, розкладання скибочок часнику і цибулин, важечки зелені, починаємо магувати. У оці посипаємо цю або ту речовину в воду, помішуючи з варильною варильною варильною плитою і просмоктуємо.

Подумайте про своє бажання або проблему, яку потрібно позбутися. Ми формуємо конкретну мету, з корекцією: «Щодо позитивного результату теж підійде мені. й

Почуття моменту істини, кидати часник або цибулю в бульйон, в залежності від настрою. Ви можете зробити обидва. Заливаємо трохи спецій, кладемо зелень, якщо вона доступна, намагаючись створити шедевр. Не забудьте зменшити або додати вогонь в час!

Всі дії витрачають будь-яку кількість часу, але краще – довше, щоб звикнути до «магнітного образу» і готувати щось дійсно надзвичайне.

До речі, чому не ароматизувати кашон з лимонним соком, соєвим соусом або, наприклад, яблучним оцтом? Коли суп доводять до стану, залийте її в пластину і починайте їсти.

Так, ви почули прямо. Необхідно їсти хоча б три ложки, щоб встановити правильну програму для майбутнього.

Далі душа розповість вам: ви можете залишити суп на завтра, щоб насолодитися його знову, ви можете лікувати когось, або ви можете спокійно залити в туалет ... Якщо ви не відчуваєте себе шкода для цього...

Ми очікуємо великих результатів, або починаємо робити інший обряд. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Симоронський обряд «Монічні шкарпетки».

Симоронський обряд «Дякую тигру».

Якщо ви дивилися пригоди Вінні Поу в іноземній версії, ви пам'ятаєте милий Тигр, який постійно стрибнув на свій хвостик. Він був дуже щасливим, що ми також хочемо. Отже, поставте на щось смугове.

Наприклад, оксамитові або трусики в лінії. Неважливо, чи вертикальні смуги або горизонтальні. У найгіршому випадку, якщо на тілі немає такого одягу, можна нанести смуги. Скажіть олівцем, який легко змивається. Ми робимо життєрадісну зачіску: трохи по-собачому не зашкодить, ми не продаємо дівчата і не «ваніль» хлопців.

Тепер давайте стрибати! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! З хорошими почуттями!

Відчуття або розтирання:

Тигр стрибати майстер! Сонце! На хвости, до зірок! Я отримаю вам тисячі греків!

Ви можете створити власний текст, навіть під час стрибків (який підійде поетам).

Перемикач 27 разів, що є сакральним числом для симфоністів.

До речі, поїздка буде навіть охолодженою в компанії, тому подбає про групу підтримки. Як відомо, колективна енергія приносить бажаний шлях! Звісно, практично кожен Симорон ритуал може бути виконаний багаторазово, якщо вам подобається.

Симоронський обряд «Монічні шкарпетки».

The Simoron Ritual of Бенефактор.

І тут починається найпотужніша магія. Або просто помперувати! Зробіть власні картки. Найпростішим способом є згинання аркуша кольорового картону навпіл. Продаються дуже вражаючі сорти паперу.

Всередині кожної листівки, писати у великій, красивій шрифті слово «Любов!», або «Щостя!», або «Віта!», або «Вільний!» - що вам подобається.

Під час дня з’ясуйте всі ці картки на інші, не забуваючи колег на роботі, друзям, родичам та найбільш улюбленим сусідам.

На Вашому інтересу ви зможете скористатися цілим букетом людей. Кожен подарунок збільшує ваші шанси на виконання мрії принаймні одного відсотка.

Подумайте про те, скільки карток потрібно надати.

Для найбільш винахідливих ми пропонуємо ідею: побажання можуть бути написані більш детальним способом, в тому числі з гумором.

Наприклад, як це: «Для олігархів дайте віллу – і в вухо зателефонуйте коханому! й

В цілому, фантазії можливі різні ...