Іміфікаційна енергетична допомога для себе.

Р

У випадку, коли людина перебуває в небезпекі отримання негативного впливу енергії з інших людей, які контактують з ними. Скандали, клаптяви, неприємні розмови, локони кидаються на обличчі. У таких моментах людина може отримати таку дозу негативної енергії, яка її можна відобразити при погіршенні здоров'я, втраті міцності, в деяких випадках розвивається в серйозні проблеми з енергетичною системою.

1,1 км Якщо ви постраждали неприємну розмову, відчуйте втрату міцності, знайдіть можливість мити руки - тримайте руки під струмом проточної води не менше хвилини. Вода відійде від негативної енергії, яку ви забрали.

2,2 км Слова не тільки значення (семантика), але і енергія. Послухайте слова плащової, заздрості, побажання, скажімо в шезпері «У хорошій годині сказати, в поганому – тримати мовчати. й

3. У Якщо ви почуєте устілки, куртки, також збивати, щоб сказати "Зробити себе назад".

4. У Після важкої розмови відчуває різке зниження міцності, можна і навіть потрібно використовувати ефект передачі енергії. Стоп десь за хвилину, тримайте дерево або кущ з лівою рукою (ліва рука в енергії людини - дарувальник), розумово уявіть, що ви встановлюєте енергетичний контакт з м. Важко відштовхувати негативно через ліву руку. Уявіть витягування негативної енергії з вас. Скажіть собі, «Зроби все бруд і негативна енергія від мене». Два або три хвилини достатньо. У мене є це супроводжується блюванням атак і легкості в тілі.

5. Умань Візьміть матч. Так, просто палкий матч. Уявіть, що він переходить на негативну енергію. Потім приклейте матч з цим кінецьм в грунт.

Це легко. Це прості методи невідкладної енергетичної допомоги собі. Нехтуйте ними, незважаючи на свою явну простоту.