Він втратив 100 кг без дієти за допомогою 7 правил, які він вивів на себе

У 30 місяців Джон Гавриї втратив 100 кілограмів без дієти. По-перше, необхідно відновити порядок не в пластині, а в голові, а в житті загалом вірить. Редакція Веб-сайт Я вразив підхід Івана до втрати ваги. Він не сліпо покладався на поради дієтологів, і вдалася до допомоги своєї голови. Джон, Wall Street брокер, який використовується для систематизування будь-якої інформації. Ось правила 7 для успішної втрати ваги (за виключенням всіх біохімічних і гормональних нюансів, які повинні вчитися в частині з половиною його вагою):

Русь один: Я спай на дієтах і почав боротися з поживними речовинами Виявилося, що все моє життя не вистачає омега-3 жирних кислот, якісне білки, вітаміни. Зверніть увагу, що не існує дієти говорить про це. І це велика помилка. Я змінив свою дієту, щоб отримати достатньо всіх речовин, які потрібні.

Ви знаєте, що? Після цього зникнуть цукерки і чіпси! Вони просто не хочуть їх. Я здогадав, що це було в тих поживних речовин, які я був відсутнім.

Рулі два: Ви не знаєте, як це важливо - здоровий кишечник. Люди регулярно переїжджають, тому що їх кишечник не знає, як ефективно витягти необхідні речовини з їжі. І тіло зберігає жир в паніці.

Крім того, травні проблеми спровокують запалення, що впливає на гормональний фон. Вживати більше пробіотиків (кефир, йогурт) і продуктів з «правими» травними ферментами.

Рулі три: Важливо нормалізувати сон. Зайдіть до ліжка рано і отримайте рано. Будь-які проблеми сну викликають, щоб отримати вагу. Це ті ж гормони. Безсоння змінює гормональний фон, чому він постійно тягне на солодку і жирну. Це призводить до високих рівнів кортизолу, що змушує вас харчуватися швидкою їжею, щоб боротися з депресією, але неземна їжа забезпечує тільки тимчасове «полегшення, тільки провокує виробництво кортизолу в майбутньому. й

Не кажучи вже про те, що вночі ви просто хочете потрапити в холодильник і їсти щось для сну.

3610Р. 4200Р.

Рулі чотири: "Діг" в голові і про кортизол. Його друга офіційна назва - гормон стресу. Сон погано - викликати стресову ситуацію для тіла. І той факт, що стрес впливає на апетит, ви напевно знаєте без мене. Я почав медитати і візуалізувати в моєму розумі кожен наступний день (Visualization, техніка східних наук, спрямована на створення образів бажаної реальності в уяві, працює на свідомому і підсвідомому рівні).

Я позбавлявся від стресу, і з ним фунтів.

Рулі п'ять: Після декількох місяців навчання я потрапив до розділу токсинів. І я дізнався, що організм використовує жирові клітини для зберігання зайвих токсинів. За цей час я вже втратив 70 кілограмів, але мені довелося позбутися від ще тридцять, і це було в них, що всі мої токсини накопичилися. Я отримав в детоксикацію.

Починався «миття» всередині тіла великою кількістю лужних рідин - це вода з лимонним соком, яблучним оцтом, зеленими соками. Я багато зелені, салати, паростки, клітковина.

Я втратив останні 30 кг набагато швидше, ніж перший 30 кг. Хоча це буде навпаки. Кожен, хто втрачає вагу знає, як легко, щоб почати втрати ваги, і як жорсткий останні фунтів даються.

Рулі шість: Я хочу сказати дивну річ. Але це. Чим менше ви залежите від грошей, хаппер і струнких вас. Я переїхав в дешевий будинок, почав витрачати менше на речі і гаджети, і навіть почав рости деякі овочі. Я був менш хвилював про гроші.

А коли я був нервом, я знав, що я міг прогулятися по дому на іншому боці і з'їсти помідор я виріс. Це краще, ніж їсти стрес з шоколадом.

Зареєструватися П'ятийЩоб вирішити вашу проблему ваги, потрібно визнати один раз і для всіх себе: ви не через генів, а не через «спокійну кістку», ви через лазу. Щоб впоратися з проблемами з вагою, вам доведеться не боятися світу. Медитація та практика візуалізації допомогли мені. Так я змогла позбутися від психотравми, які мене захопили.

Приблизно 65-70% моїх друзів у поважній масі страждають емоційним ожирінням. Багато людей так некомфортно живуть у всьому світі, що вони підсвідомо відчувають себе безпечнішим з їх захисним жирним кулькою. Він звучить дивним, але це правда.

через golbii.com/7-pravil/