Опитливо м'яко нахиліть голову, прокинувшись через ваші вії, потріть голову з розумінням погляду, послухайте натхненні виступи, пожовтивши напівсмікою стилю «ми з тієї ж крові».
Я хочу бути чесною.- але не на всіх темах, але тільки на тих, хто не приймається, інші теми з ними не важливі. Я хочу, щоб викинути руку, я хочу, щоб падіння на плечі і знаю, що все це неспроможність з книг для підлітків не зовсім неспроможний. Ну, не збиваючи «вирізати», звичайно, і взагалі без вразливості, але якось. Для іскрів у школярів і сюрпризів в співрозмовнику, тому що вона красива, адже гра.
Я маю свій мішок, звичайно. Я, безумовно, на мій шлях. Я ніколи не в змозі зробити свій власний чай. Я попіл, бризка, змішувати, обпекти, розтягувати, падати, розрізати, отримати заражений і штампувати. Дякую.
Так, сейф. Так, розмішати. Так, витримайте. І дайте їм випрямити свої плечі і покласти на їх плечі: він підходить їм. Не всі, тільки вони. З іншими вона виглядає смішно і пологів, непристойно і практично непристойно, але тільки приступним, після усього. І з цим,
Вони тільки мають цей ніжний, слабкий, нестерпний, м'який, теплий отвір на шиї трохи до плеча, в який можна закопувати з вдячним втомлений ніс.Є люди, які хочуть бути чоловіком. один, товариш, брат. З ким «звернутися на стегну», який є колегою і однодумцем, з яким відносини один раз і для всіх визначених, є теплим і зрозумілим, що ніколи не потрібно бути чітким.
смішний.
Немає нічого дізнатися з ними, все очищається заздалегідь, один раз і назавжди, і не вимагає підтвердження. Дискусій бізнес на роботі, пити пиво разом, дивитися футбол, змінити громадськість, не замислюючись, кинути вічно жіночу стеккію «повернути», вимити в ванну, поїсти один на одного в жорстокому аргументі, забути на тижні і запам'ятати раптово, зробіть друзів в домашніх умовах, спокійно скаржаться на один одному про господинях і дружинах, ляпас на плече, дати алкоголь, копчений бік,
Розмова про все без мислення.- що, насправді.
На рівніБез idols і підлеглих, щоб бути інтимними без пристрасті і пристрасті, бути доречними, як пиво, мати деякі загальні друзі, але ніколи не дивувати жінок, не розділити все на всіх.
Щоб бути простим, Це як бренд Malibu Island, з простою картиною на ньому - чорна М на білому фоні.
Жінки, які хочуть бути чоловіком. Нанос на руки, утримуємо парасольку над тонкою шкірою, дихаючи райдужні вени на ніжній шиї, захоплення, захоплення. Пальці інсульту, навіть психічно, де люди не слухаються, і сплітають на потенції. Стирання, краба.
Тексти пісень, а це означає: Дозволяти квіти тому, що це нормально дати квіти тим, хто хоче дати їм. Залийте, лікуйте, живіть навіть: так тонкі. Або так блідий. Або не худий або блідий, але є щось про неї, що вимагає фрази "погана моя дівчина".
Чоловік, який знає, як сказати “погана дівчина” з правим тоном – царем і богом. Це єдина фраза, яку потрібно серйозно навчитися тим, хто збирається любити жінок, з якими ви хочете бути чоловіком.
Жінки, які хочуть бути жінкою.
Майже дитина. Для приходу, щоб пасти, навіть до ніг, до ніг, до рук, до очей, вимагати, отримувати, знову вимагати, отримувати ще раз або не отримувати, але це не важливо, і нехай йому годувати, годувати і виглядати, але виглядає не як голодний собака, але як і мати виглядав на старій кухні.
Скажіть все і нехай йому реагувати, або скаже нічого, і дозвольте йому вгадати.
Капітуляціяй
Але не в назві гри, а тому що джинси були рвані і нехай його пришивають. Для того, щоб вам було якомога простіше читати образ і приховати, що ви читаєте неправильно, і терміново домовилися про іншу книгу, і для досягнення і відправки шукати, і скидати без очікування.
Ви будете говорити, що це не питання статі, і ви маєте право.
Ви покажете мені, що в будь-якій людині може бути поєднання всіх цих рис в різних пропорціях, і ви маєте право.
Вам не потрібно сказати мені, що немає такої речі, як склянка одного і двох, що різні люди мають різне сприйняття, і що все багатогранно. Ти будеш знову.
Покажіть мені, що все це повинно бути пояснено у виправних словах і що це не точка. Я.
Але є люди, які хочуть бути жінкою.Жінки, які хочуть бути чоловіком.alexandrkarpovich.com/progulka-na-chetveryh