416
Пост ностальгії для далекого дитинства
В якості дитини ми використовували для приводних машин без ременів та подушок. Наші крапки пофарбували яскравими фарбами з високим вмістом свинцю. Не було секретних кришок на бульбашок. Двері часто не зафіксовані, а шафи ніколи не зафіксовані. Ми відвертаємо воду з кутового стовпчика, не з пластикових пляшок. Не вдалося мріяти про катання на велосипеді в шоломі. Горючий.
За години ми виготовили кошики і скутери з дощок і підшипників з полігону, і коли ми спочатку кинулися з гори, пам'ятаємо, що ми забули прикріпити гальма. Ми залишимо будинок вранці і відіграємо весь день і повернемося, коли вуличні ліхтарі були освітлені там, де вони були. На протязі всього дня ніхто не знав, де ми були. Не було мобільних телефонів! Важко уявити.
Ми зрізаємо руки і ноги, зламали наші кістки і збиваємо наші зубчики, і ніхто не піддав. Я бачив речі. Це просто нам і ніхто інший. Про нас Ми воювали в кров і пішли в синці, звикли не звертати увагу на неї.
Ми даємо торти, морозиво, ми відвертаємо лимонад, але ніхто не отримав жиру, тому що ми завжди бігли і грали. Кілька людей відвертають від однієї пляшки і ніхто не загинув.
У нас немає ігрових консолі, комп'ютери, 165 супутникових телеканалів, інтернет. Ми поспішаємо дивитися мультфільм з цілим натовпом до найближчого будинку, бо не було відео або!
Але ми були друзі. Ми виїхали і знайшли їх. Ведуться велосипеди, грали матчі на весняні струмки, сіли на лавці або на паркані і говорили про те, що ми бажали. Коли нам потрібен хтось, ми б збити на двері, дзвонити, або просто ходити і побачити їх.
Немає попиту! Самі! Але в цьому жорстокому і небезпечному світі! Як вижити?
Кожен підписався на футбол, хокею або волейболом принаймні один раз, але не кожен зробив його команді. Ті, хто не зловив, навчилися боротися з розчаруванням.
Наші дії Ми підготували для наслідків. Не вдалося приховати. Неймовірно, що ви можете придбати копси або вирізати з армії, практично не існує. Як правило, батьки, які брали участь у законі?
Ми мали свободу вибору, право взяти ризики і не вдається, відповідальність, і якось ми дізналися про це.
Не є сім чудес світу, є багато іншого. Ми звикли до них, а іноді не помічаємо їх.
- Ну, це не дивно - гумка з нижньої білизни? Після того, як вона відмінно тримає як трусики, так і колготки з рукавичками!
- Що про торт? Ви ніколи не здогадуєте, що сторона йде від!
- Ще один невиправлений диводо Якщо у вас була нормальна вчитель праці та не відчуження?
- І це чудове розлучення матері: «Я купую тебе зараз, але це на день народження!»
- Або цей чарівний дідусь фраза: "Щоб повернути банки!"
- Так, як багато більше були ці чудеса світу. Невелике вікно від кухні до ванної – що подивитися?
- Зубний порошок щітки як зуби, так і срібло.
- Молоко в трикутних пакетах!
Ми використовували для того, щоб зробити багато речей, які ми не будемо навіть думати про це. Тим не менш, якщо ви коли-небудь робите сьогодні, що ви зробили все, ви не будете розуміти, і може помилитися для божевільного.
Пам'ятайте, наприклад, соди машини? Також було скляне покриття - одне для всіх. Сьогодні, ніхто не подумав про пити з загального скла! Кожен використовується для пити, як це. І ніхто не боїться ловити інфекції.
До речі, ці окуляри використовуються місцевими п'ятами для свого бізнесу. І просто уявіть, що. Покладіть склянку назад в місце.! Чи не ви? А потім це нормально!
І на автобусах міста були квитки на 5 копок. І кожен чесно прокинув кров і розірвав квиток. Конука - найкращий контролер.
Або ж тут дим, похилого запаху по всій квартирі. Це планшет з літерами. Що ви думаєте? Індійський великий священик Арамонтригал? Це насправді ви-ви-го-ви- Це нормально! Мільйони дітей згортають картки до своїх мам 8 березня:Мама, привітання на Міжнародному Жіночому День. Я бажаю вам мирне небо над головою і велосипедом для сина.?
І всі сидять у ванній кімнаті, і на нижній стільці, в темному, і було тільки червоне світло. Яка? Для друку фото. Наше життя знаходиться в цих чорно-білих фотографіях, надрукованих своїми руками, а не без душі чоловіка від Кодак.
Дівчата, пам'ятають гумки? Чудово, ніхто не знає правила цієї гри!
І збирання відходів в школі? Наскільки домовилися питання - чому? Я взяв мій dad's весь архів Playboy. І я нічого не знайшов! Я здивився, чому мій батько був настільки пікіливим про свою домашню роботу?
Пройшов близько 40 молочних і кефірних пляшок, щоб купити 1 гумка лазерна і наша кава і полуниця не оцінили всі, тому що не було лайнерів.
І на сході були дружні сусіди. Мами дадуть дітям ходити на прогулянки без страху. Ми вирощуємо гідне покоління.
І найголовніше, Кожен поспішає, навіть у вихідні дні. Де? Чому? Відповідайте, що немає часу. Хуррі.
Що ми були, але це те, що ми стали: 1. У вас є список 15 номерів, які контактують з сім'єю 3.
2,2 км Ви відправляєте електронну пошту до свого колеги, який сидить в наступному номері.
3. У Ви втратили контакт з друзями або сім'єю, оскільки вони не мають адреси електронної пошти.
4. У Після роботи ви йдете додому і відповіте телефон, якщо ви все ще на роботі.
5. Умань Якщо ви залишаєте будинок без мобільного телефону і повернетесь до нього.
7. Про нас Ви прокидаєте вранці і в першу чергу ви йдете онлайн, навіть перед тим, як у вас є кава.
8. У Щоб посміхатися ваша голова:
9. Навігація Тепер ви прочитаєте це, ви погоджуєтесь з ним і посміхатися.
10. Навіть гірше, ви вже знаєте, що ви збираєтеся надсилати його.
11. Ви занадто збудете, що номер 6 не буде на цьому списку.
12. Якщо ви не хочете, щоб ви могли працювати з текстом, і переконайтеся, що номер 6 не є дійсно там.
Матеріали: Samizdat
Фото на перегляді: Юрій Абрамочкін
www.abramochkin.com/