Будь-який можливий, ви просто повинні зробити зусилля.

Якщо ми відчуваємо, що наші варіанти обмежені. І це часто через те, що ми не віримо в себе і не робимо достатньо зусиль для реалізації плану. Лео Борманс, автор книги «Світова книга щастя», розповів про те, що надихає впевненість і надію.

ІВеб-сайт Психологи охоче діляться з вами.

Одного разу я був щасливим, щоб зустріти Нобелівську премію миру Кофі Аннан. «Що вам подобається, коли ти був десять? Я запитав його. Він сміхався і відповів: "Я думаю, що я мріяв стати Генеральним секретарем ООН?" Ні, він, як і всі діти, дивився на зірки і мріяв про щось більше і краще, ніж сьогодні.

Ось де він починається. Ми вирощуємо однакові цінності, тому що ми люди, які об’єднує нас. Ми завжди розуміємо, що хтось перебуває в неприємності або був оброблений несправедливістю. Але багато хто з нас воліють не помітити його. «Зима буде змінюватися лише якщо кожен несе відповідальність за власний вибір. В першу чергу для внутрішніх змін ми знайдемо силу.?й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Позитивна психологія базується на наших внутрішніх невичерпних можливостях. В кінці ми завжди отримуємо те, що ми вносимо нашу душу.й Якщо ми орієнтуємося на проблеми, ми отримуємо проблеми. Якщо ми готові рішення, ми знайдемо відповіді на наші питання. Як тільки людина починає жити з впевненістю, що все можливо і потрібно лише докласти зусиль, відчуття стелі зникне. Я дав це явище нове слово – «позибілізм» (від англого слова можливо – лютий). Для мене це поєднання двох людських якостей: вміння мріяти і відваги переслідувати ці мрії. Невидимий невеликий крок дитини.

Мій батько був продавцем і ми проживали в одному з найбідніших районів Бельгії. Коли я був п'ять років, я хотів би піти на невеликий продуктовий магазин з батьком. Там, особливо для мене, власник перетворив коробку овочів, перетворюючи його в імпровізовану сцену, з якої я оцінив вчені вірші. Я любив ці виступи і завжди пішов з нагородою морозива. Сьогодні я поїду в світ і спілкуюсь з величезною аудиторією. Не довге тому я зрозумів.доЩо я роблю в основному, як мій дитинства. « » » » » » » » » » » » » »Концерти?й І мій новий морозиво – це увага людей, їх безболісне ставлення до змін, прагнення до змін та покращення життя. Найгірша порада нашої поїздки через життя страх. Зробляючи перший крок, відпускаючи щось нове. Ми не бачимо щасливих можливостей навколо нас. І, навпаки, наше паливо є вірою в хорошому, в власних силах і здібностях, які завжди можуть бути реалізовані.

Можливо, хтось зателефонує вам уві сні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як Kofi Annan сказав мені, щоб сказати «Не перестати сниться, але ніколи не забуваємо робити мрії.?

Мар-ка.deviantart.com