У повсякденному житті, більшість з нас намагаються максимально оптимізувати наш бізнес, де можливо і знайти шляхи збереження цінного часу. Ми завжди усвідомлюємо, що ми витратили левову частку найважливішого ресурсу на неправомірному рівні.
Найпоширеніша кількість людей про втрачений час:
Ми допоможемо Вам.У перший тиждень моєї першої роботи, яку я отримав після коледжу, бос дав мені величезний аркуш, який мав бути організований відповідно до абсолютно нездатного принципу. Я був timid, сором'язливий молодий людина в той час, так що я просто недбалий, пішов назад до мого столу і зірвав нудно на цьому столі близько години, сподіваючись, що рано або пізно я отримав епіфані.
Нарешті, колега шахти помітила мій шляхетний вигляд, прийшла і отримала мені визнати, що я не мав ідеї, що було потрібно для мене. Він швидко пояснив, що збирався, а потім дав шматку порад, які я ніколи не забув: «Ви можете відчути, що idiot запитує питання, але коли ви не можете зробити щось лише тому, що ви не повинні турбуватися, щоб запитати питання, вам подобається набагато більший idiot. й
Це був міцний, але ярмарок. Я можу заощадити час, просто запитуючи бос, що він означав. Після цього інциденту я побачила, скільки мого дорогоцінного життя я був без запитань про допомогу. Як важко запитати питання, іноді це найшвидший спосіб отримати відповіді.
Так, є ще один погляд на цю проблему: якщо ви не намагаєтеся розібратися щось з себе, але відразу ж попросіть допомогу від когось з-за кордону, то ви не дізнаєтесь, не опануйте нові навички, будучи в зоні відпочинку. Це правда, теж.
Але все ж найчастіше людина просто сором'язлива або не може побороти гордість, щоб допомогти, і втратити багато часу в марно, які потім гірко шкодують.
Ми намагаємось підтримувати дружні відносини.Зв'язки повинні бути постійно збережені і розроблені, інакше вони починають з'являтися. Тим не менш, є велика різниця між збереженням гарних відносин і намагаючись зберегти один поплавець, який не має сенсу взагалі.
Звичайно, в дружби і романтичних відносинах все відбувається і іноді серйозні пристрасті кипіння, тому дуже важко зробити, чи варто залишатися разом або краще бігти.
Я, як багато людей, зробив багато помилок і втратив багато часу, намагаючись побудувати відносини, які не варто. Ось найбільш поширені ці помилки:
1) Вибачте, що у вас є більше спільного з вибраним / вибраним, ніж у вас насправді.
2) Підтримання відносин тільки для уникнення самотності.
(3) Проживання в відносинах тільки з побоюваннями втратити партнера.
Є багато розумних причин перебування в відносинах, але це не так. Вони не допускають вас від думки, пролонгуйте своїх страждань і відволікають вас від дійсно важливих речей у вашому житті. В той же час, ви не можете сказати, що погані стосунки є відходами часу в чистому вигляді, тому що ви дізнаєтеся багато про себе. Але краще дізнатися всі корисні уроки з цього зв'язку, краще.
Крім того, ви можете втратити багато дорогоцінного часу без внесення достатньо зусиль для вирішення емоційної травми після розриву. Коли відносини закінчуються, ми повинні пройти через кілька етапів страждання. Найлегший спосіб заперечення проблеми полягає в тому, щоб переконати себе, що ми є «завдяким великим». Але за допомогою запалювання нашого болю, виштовхуючи його глибоко в наше серце, ми тільки пролонгуємо. В результаті наша робота і відносини з іншими страждають.
Ми наближаємо на наші останні помилки.Навчання від ваших помилок є одним. Але фіксація на них - це відходи часу, що знижує впевненість у собі і запобігає переміщенню вперед.
Крім того, людина, яка постійно турбує своїх минулих помилок, прагне повторити їх і знову. За останні дослідження, опубліковані в журналі «Суспільна психологія», волонтери мали витратити гроші на явну подорож до солоду. Перед тим як почати покупки, деякі учасники попросили згадати минулі фінансові помилки. У зв'язку з тим, що люди в цій групі найчастіше були в боргі.
Вчені знайшли, що ми змінюємо наше життя на краще, коли ми робимо позитивні плани для нашого майбутнього, а не коли ми кидаємо на минулі збої. В іншому випадку, якщо ви хочете більше контролювати своє життя, дивитесь на майбутнє. Не в минулому.
Ви будете розуміти, чому це відбувається. Я починаю відчувати себе як програш. Тексти пісень, а це означає: І коли я відчуваю, що втрати, це легко для мене, щоб пояснити себе, чому я не намагаюся знову.
Таким чином, ви вже отримуєте в нові борги, якщо ви вже до ваших вух у боргі - після того, як ви вже є власником.
Звичайно, неможливо повністю забути і ігнорувати помилки. Вивчайте урок, впізнайте помилки і прощайтеся. Почуття гасіння або знеболюється після неприємного інциденту нормально. Але в черговий момент розкажіть собі, що кожен робить помилки і нехай все пов'язане з неприємністю.
Кожного разу дума про неприємні відчуття, що ви вже маєте справу з ним, тому немає причин, щоб статистику. Подаруйте собі погані думки.
Ми дуже багато про інших людей.Не робіть мене неправильно: друзі, сім'я та друзі є дуже важливою частиною нашого життя. Ми намагаємось витрачати якомога більше часу з ними, щоб зберегти відносини, які дорогі нам. Але в той же час, ми помітили багато часу на проблемах, які повністю нестримні в довгостроковій перспективі.
Наприклад, протягом декількох років я переносить людей, які дроїли мене значно. Я скаржався про них, намагався зрозуміти їх, дивився те, що було неправильно з мене, і чому я заслугував, щоб лікуватися як це. Це були мертві кінці, тому що вони не мають ніякої дії. Але як я виріс старшим, я став меншим і менш толерантним до цього ставлення до того, як я нарешті вирішив зупинити його в його корені.
Ще один ідеальний час вбивця - ревнощі і ревнощі. Я використовую для порівняння себе всім, раптом я почав плести те, що вони мали і відчували дефект.
Як з найбільш негативними, руйнівними почуттями можна тільки почати позбутися від ревнощів і заздрити, усвідомлення чого відбувається.
Коли я почав дивитися свою ревнощі і звертати увагу на те, що це викликало, я зробив відкриття пуску: виявилося, що це не так багато про інших людей, як це було про власні емоції і мій неадекватна реакція. В короткий час я був сором'язливим. Те ж історія буває з заздрістю.
Більшість з нас полягає в тому, що це в певній мірі, і ми краще домовилися. Чим швидше ми розуміємо проблему, тим швидше ми можемо боротися з нею і зберегти багато часу, який може бути витрачений на щось дуже важливе і цікаве.
Ваш текст за посиланням. й