Чому спати під великогабаритним ковдрою добре для здоров'я

Я хочу отримати достатньо сну не тільки у вихідні дні, але кожну ніч. І жити в день не як сова, вимушена за обставинами, щоб бути свинкою, але як нормальна людина. І буде приємно бути дисциплінованою, щоб закохатися на 22-23 с.

Хочу, але це рідко працює. В результаті все випадає з руки в день: робота не задуха, нерви до пекти. Веб-сайт Я дізнався новий спосіб, щоб добре спати і звучати.

У Сполучених Штатах було проведено кілька досліджень, які виявили, що Чим важче ковдру, тим простіше буде людина, щоб закохатисяй Справа в тому, що світло торкається захворіти нервову систему, а міцні, але м'які - заспокоїти. Працює для більшості людей.

У наукових умовах ця техніка називається глибоким тиском. Глибокий тиск - це щось схоже на масаж: релаксує, дарує відчуття миру і комфорту. Приблизно те ж саме відчуття з'являється, коли ми беремо в руки, щільно і торіонно приглушені або трахаються на спині. Ми відчували те ж саме, коли наші батьки вивчили нас щільно: м'які ковдри і батьківські руки акуратно притискають на тіло – і ми заспокоїлися вниз, ставали добре, не хочу ставити більше.

З легким тиском на тілі мозок починає виробляти «щастяний гормон» серотонін, який в темряві поступово перетворюється в мелатонін – гормон, відповідальний за цикл сну. Важкий ковдр хороший, тому що він обережно натискає на кожну щітку тіла відразу. Ми відпочиваємо, тому що ми отримали сигнал, який є безпечним і комфортним для відпочинку.

Розпорядження, такі як депресія, тривожність, підвищена агресія, або компультивна поведінка також пов'язані з низькими рівнями серотоніну, тому спокійний, приємний сон під важкою ковдрою може допомогти тут. І важкі ковдри рекомендують для незвичайних дітей з гіперактивністю, аутизмом або церебральним пальцем.

Вага ковдри залежить від наших особистих уподобань і власної ваги. Зазвичай дорослі рекомендовані ковдри вагою від 6 до 15 кг. Це не типо. Є навіть спеціальні ковдри, що складаються з індивідуальних кишенях на блискавці, де гречана або спеціальна мікросфера падають дупа. Але якщо замість приємного тиску ви відчуваєте тяжкість, при якому вже важко дихати, краще залити частину наповнювача з кишень. Або купити звичайний, помірно важкий ковдру.

Габаритний зображення

Солодкі мрії для всіх нас, в будь-який день і в будь-якому середовищі!

На основі: lifehack
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: Сам Карло

Веб-сайт: www.facebook.com/sam.carlo1/photos?pnref=lhc