Прекрасний відпочинок в аеропорту.

Наталія Радульова – фармаколог, журналістка Має довгий і успішний блог в LiveJournal, який обговорює відносини між чоловіком і жінкою, любов, щастя і життя в цілому.

Веб-сайт Я не можу чекати, щоб поділитися своїми статтями з вами і бажаю вам якомога більше довгоочікуваних зустрічей з близькими і родичами.

Я полетів з гарною жінкою і братом з Варшави до Москви. Ми зустрілися на площині. А коли вони висаджували, вони запитали мене, "Чи ви зустрічаєте?" Я пам'ятаю вказівку чоловіка: «Коли ви приїжджаєте, візьміть таксі, не заважайте» і почекайте голову: «Ні, ні.» Потім ці неповаги люди кладуть мене в машині, але попередили, що незабаром це буде час для того, щоб перетворитися на кільце, і мені потрібно переїхати на Ленінградку.

Я не звертаю увагу на ці маленькі речі. З самого моменту, я пропустив паспортний контроль в Шереметієво і переконався, що мій чоловік дійсно не сказав про таксі, я був дуже сумним і міг тільки подумати про одне:Чому б не зустріти мене? Чому? І сказав, що ми не були на нашому шляху.

Я сказав до них добре. Автомобілі пройшли по шосе на жахливій швидкості. Сніжинка. Я нуду в сорочку. Через хвилину я зміг звільнити свою праву руку від пакетів і підняти її паралельно поверхні землі. Через десять хвилин я зрозумів, що немає автомобіля, щоб зловити. Через двадцять хвилин, я кладаю все, що я ходив по дорозі.

Поки я прийшов на зупинку, потрапив на нічний автобус, після чого приймав їзди на тролейбусі, а потім я забрав машину, і досить швидко, всього за три години я зумів отримати додому. У передпокої я згорнувся з сирами на підлозі. Чоловік сидів на комп'ютері - збереження Всесвіту, тому він не міг прийти відразу, хоча він відповідав шуму: "Нехай, зайчик, прибув?" Я кладаю на підлозі своїми руками, і я не поспішаю. "Що пекло," Думаю. Що пекло я роблю до цього чоловіка? Я знаю все, що він був, щоб розповісти мені. Що ви повинні прийняти таксі замість того, щоб знайти пригоди на голові. Якщо у вас немає авто. Я просто шукаю причину боротьби. Я знав всі свої розумні та логічні аргументи, до яких практично нічого не сперечатися. Але в моєму серці щось не підходить.

Через кілька місяців, що я змогла зрозуміти проблему чітко. На телеканалі MTV продемонстрував реальний показ від життя родини Осборів. Моя мама використовувала для захисту дітей в машині, щоб піти в аеропорт, щоб познайомитися з мій тато. «Чому варто зустрітися з ним?» і відразу ж, радуючи маму, повторюється після неї в смішних голосах: «Так ми любимо його і ми!» Потім заспокоїлися, отримали в машині і полийте, куди потрібно йти.

Тоді я зрозумів. Ми не зустрічаємо людей, тому що вони мають важкі сумки. Ми зустрілися з нашими близькими, бо ми любимо їх. Це не те, що великий слоган для хороших старих ясен "Любо..."Прекрасний відпочинок в аеропорту.? Ми хочемо, щоб зробити близьких щасливими. Підтримка. Хуг. Скажіть, "Це добре, що ти повернувся."

Я не починав сім’ю, щоб сказати: «Таке таксі», «Не доторкнутися мене», «Не турбувати мене», «Таке турбота про себе, це легко». Я починав сім'ю для когось, щоб стояти в залі прильоту і подивіться на мене очі в натовпі. . й

Так, якщо ви підходите до того, що саме ці зустрічі практично завжди незручні, лікологічні і здавалося б непотрібні. Ви не можете доїхати до аеропорту - джемів трафіку, або є комп'ютерна гра. Не можна їхати в лікарню, але відправити кур'єр з апельсинами. Ви не можете відсвяткувати ювілеї - це все ще привітне свято, яке не варто витрачати. Не можна робити ніяких зайвих рухів на всіх. І це охоче сподіватися, що ви, так небайдужий, буде байдужим.

Але не буває. Хороші відносини вимагають певних зусиль. "Офісний курс" тільки поганий. Ozzy Osbourne є досить багатим, щоб дозволити авто з персональним халатом. Але коли він повертається додому, перше, що він хоче бачити не водія, але його сім'я. Я не Озці, але я хочу те ж саме. Кожен хоче. Але не всі готові це зробити.

Або ж, можливо, ті, хто занадто lazy, щоб зустрітися, слухати, комфортно і будь ласка, своїх близьких, просто припинили любити їх довго? Чи не знали, що це почуття. Як сказав герой фільму «Що любов»: «Я думаю, що моя дружина є загадкою, тому що ви думаєте, що я повинен підібрати її з аеропорту. І я думаю, що я хочу зустрітися з нею. Це різниця.

Автор: Наталія Радульова
На перегляді: кадр з фільму «Любов Актуально»

Веб-сайт: www.uphe.com/