"Я не люблю пачки": Кращі цитати Корд про життя і країну

Сергій Шнуров, також відомий як Cord, є героя нашого часу. Його висловлювання, наповнені як матом, так і глибокою філософією, смішним, контемптуозним, життєздатним і темним, завжди вдарив пляму.Веб-сайт Я збирав десять котирування Корду, які найбільше захопили нас.

Ми насправді маємо дві широкі партії: партія невдоволених і партія проти всіх. Якщо вони домовилися, я буду дивитися на їх протистояння з інтересами. Я живу 8 років без телевізора. Я бачив готелі до. Я не дивився в будь-який час. Після того, як я потрапив на програму «Поговоріть їх» і я хочу дивитися телевізор. Ви йдете зовні і ви не думаєте, що все так страшно. А на телевізорі відчувається, що ви живете в країні ідіотів. Не на вулиці. Життя більш правдиве, ніж телебачення. Це дійсно важко для жінок, тому що чоловіки стають козаками. Є багато з них і вони думають про себе. Так в новому році хочу, щоб чоловіки приділили увагу жінкам. Моя позиція Не існує правди в політиці. Ті, хто шукає правду в політиці, просто фольги. Політика є татуюванням, і це повинно бути зрозуміло. «Я працюю для душі», – каже люди. Ми отримали все для ебать. Раїлдорс працює для душі, не ебать для людей! Для душі будуються дороги. Це ебать творця країни! Всі Для мене це завжди про внутрішню почуття, а не те, що люди думають. Важливо, коли ви відчуваєте внутрішню вірність вашого руху, ваш шлях, то немає питань. Головне, що для себе немає питань. Сильний виконує функції скидання. Якщо я пишу в манті, я відмовляється: п'яність схожа на невелику смерть. І пиття - мистецтво. Я ніколи не зустрілася з гідними недбалами. Якщо людина не п'є на всіх, він не схильний до мене. Я не можу знайти спільну землю з ним. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це щось неправильно з ним. Чи варто скуштувати або боятися. Вся історія людства говорить, що немає простих відповідей. Будь-які прості відповіді помилкові. Я не люблю пачки. Пакети не є свободами. Я все для особистої свободи. Я завжди хочу бути в стані вибору. Ви не знайдете будь-яких правок у своїх піснях. Там немає, але там немає такого ебатьіна. Після того, як Ленінград є групою свят, радості та любові. Навіть якщо ви подарували мені, вона все ще повинна закінчитися чупкою.