Південна Корея Зберегти більше Than 200 собак від смерті і зараз Takes Care of Them

Юнг Минг-Сук, 61, з Південної Кореї, було перероблено собаки 26 років. На сьогоднішній день вона вибрала понад 200 собак і піклується про них.

Не багата, але вона не тільки годує собак, вона також купує нещастяні тварини, які продаються в ресторани.
р.

«Мої діти не голодують», – каже Соок. «Чи можу грати і жити вільно тут. Про мене кажуть люди, «Чому це середнього віку жінка, яка схожа на магарну посмішку, і я просто подбаю про своїх малюків. Я щасливий і здоровий. й

Jung отримує допомогу від людей, які зачаровують її любим серцем. Проте, вона мала пересуватися в 7 разів через шумові скарги від сусідів. У Південній Кореї собака м'яса ще їсть, переважно старшим поколінням. Тільки недавно вони були виведені тут, як домашні тварини.

фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚рμс‚р°с‚р°с‚рѕс‚р°с‚рёрѕсѓс‚рёрѕс‚рѕс‚рѕсѓс‚с‚рѕс‚рμс‚сѓрѕс‚сѓрёрѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓрѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓрѕс‚с‚сѓрѕсѓрѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓрѕс‚сѓрѕс‚с

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження