20 Поради в жорсткий час від George Bernard Shaw

Українська Бернард Шав був виведений так багато разів, що хтось ще дав би. Але він наполегливий і згодом став видатним письменником.

Веб-сайт Зібрав надихаючі котирування від чоловіка, який підтримав оптимізм і життєвість, знаючи, що після невдачі завжди краще разів.

«Чому?» І мені сниться про те, що ніколи не сталося, і я кажу, "Чому не?" Я вчився довго тому, що ми не повинні боротися з свинями. Ви можете отримати брудні і також дати їм задоволення. Довгий я живу, більш схильний я думаю, що в сонячній системі Земля грає роль будиночка. Якщо ви коли-небудь знаходите його в пошуках щастя, ви знайдете його на носі, як стара жінка шукає її окуляри. Хороша порада нагадує кастор: вони набагато простіше дати, ніж взяти. Отримай те, що ви хочете, або ви повинні бути в курсі того, що ви маєте. Людина, яка страждає від зубного болю, вважає щасливим, хто не має зубних болю. Погано зробіть ту ж помилку про багату. Люди, які досягають успіху в цьому світі, не лінь і шукають обставини, які вони потребують. Якщо вони не створюють їх. Послухайте голову перед фактами, але гордо підніме її обличчям інших думок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви не можете навчитися ковзати, якщо ви боїтеся бути смішними. Льодяник слизький. Не пізно залишити натовп. Дотримуйтесь ваших снів, переходьте до ваших цілей. Життя не вчить, якщо ви хочете отримати смарт. Я подумав, скільки я навчився, якщо я не пішов до школи. За кожну хвилину ви сердилися, загубили 60 секунд щастя. Ви ніколи не можете писати книгу без написання кількох поганих. Людина, як цегла: горіння - загартує. Люди втомлюють все, і особливо швидко від чого вони люблять краще. Найбільший гріх проти одного сусіда не загиблий, але байдужість; це дійсно висота нелюдності. Життя, щасливі або нещасливі, успішні або невдалі, все ще надзвичайно цікаві.

Фотозвіт: глухий

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8