Пасажирський літак Взяти картину «Мана прогулянка на хмарах»

Політ на площині неймовірно нудний. Тим не менш, коли потрібно буде літати.
Хтось дивиться фільми, хтось грає ігри, і хтось читає або сну. Але кілька людей постійно дивляться вікно: швидко зануритися. Після того, як ви звикли літати літаком. І якщо ви бачите хмари на вершині принаймні кілька разів на рік, місце біля вікна не зданий таким бажаним.
Але це дійсно дивовижна історія.

Nick O'Donahue, 30-річний ірландський менеджер програмного забезпечення, був летений з Австрії в Лондон. Коли я бачив щось дивне, я взяв фото. Як виглядає людина або робототехніка на хмарі.

Нагадуємо, що цей малюнок нагадує вам, тіні якого знаходиться на хмарах, розташованих на висоті близько 10000 метрів?

Це те, що O'Donaghue сам говорить:

«Я був літати додому після робочої поїздки в Австрию. У наступному ряду були деякі студенти, які говорять як божевільні. Я виглядав вікно і побачив цей малюнок. Він точно мав певні форми.

Я попросив дам на своє право подивитися в вікно. Вона була вражена, теж! Тоді літак вирушив за хмари і зникнула картина. Але я зумів взяти пару картинок!

Ми побачили все це приблизно за два хвилини. До мене цей об'єкт був дуже людський, але щоб бути чесною, я не маю уявлення, що це було.

3610Р. 4200Р.

(UA) 2013-2014 _ Всі права захищено

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження