Іспанська культура Освоєно мистецтво дроблення каменів

Вони слухають скульптора, як пластилін! Spaniard Jose Manuel López Castro представила серію своїх творів, які дають враження від формованої з м'якої і в'язкої речовини. У своїх руках камені розтягують, ламаються і навіть крі!

3610Р. 4200Р.

Митець працює переважно з гранітом і кварцом з регіону і стверджує, що його відносини з місцевими каменями є дивним для магії: Під час роботи я не так багато скульптора як дрейда. Мій зв'язок з каменем не фізична, але чарівна. Я говорю з камінням, і в процесі спілкування ми підпорядковуємо один одному. Моє каміння не життєздатне.

Ідея майбутнього скульптури приходить до майстра не по собі, але при пошуках матеріалу. Сам камінь говорить йому, що він може перетворюватися.

Вже безпосередньо реалізується план може зайняти пару днів або кілька місяців. Також залежить від властивостей каменю.

Як підкреслює сам Йоса Мануель Лопец, місцеві камені переповнені міфічною атмосферою, тому технічні навички скульптора далеко від основної речі при роботі з ними. Вам необхідно відчути свою давню магію.

р.

7815904 р.

585973

р.

_ Новини

: рибакі.net

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження