З моменту його публікації 28 січня ця сімейна фотографія отримала понад 40 000 вподобань та 20 000 акцій. Мережеві користувачі діляться фотографіями один з одним в проникності. Не дивлячись на в'язкість "мама, сестра і мене," мало хто може відразу розібратися, хто мати. Цей твіт один з двох братів плутають тисячі людей.
Чи можна ви вгадати, що є мати? Неймовірно, але мама і її близнючки виглядають як вони три сестри. Вони так схожі, і мій мама виглядає так молодий, що практично неможливо знати, хто є хто. Ось ще одна фото сестри – Каялан і Кайл.
І це ще одна сім'я, в якій все три. Ось 16-річні сестри і їх 35-річна мама Тіна Браун.Не існує різниці між ними І навіть на цій картині важко знати, де мати дівчата. У інтерв'ю з ABC News Кайлан прийняв, що вони часто плутають з матір'ю на вулиці, і деякі думки, що вони потрійні сестри.
Кайлан каже, що навіть їхні друзі і знайомства все ще не говорять про різницю. Зараз багато людей просять мати про секрети збереження молоді. Вона сказала, що вона була менш нервовою і відвертаю багато води.
Як це? Чи знаєте ви, що це мати? Якщо це ще не так, ось відповідь. : маркетій.ру
Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження