Ця жінка є зв'язана шукаю в the дзеркало і позбавляючи для зміни її життя!

36-річна Анжела Церквьом (Angela Crickmore) з Лондона під час шлюбу, так як це часто буває, отримала справедливу кількість зайвої ваги. У наборі ваги Анжела відмовляється від малорухливого способу життя, завдяки якому вона зуміла їсти 82,5 кг. В одній точці жінка вирішила прийняти своє життя в руці і заявити боротьбу з зайвими кілограмами. Анжела забила дроблення перемоги над жиром, перетворюючи флаббі шлунок в перекачаний абс.

Це те, що Angela виглядала як раніше вона втратила вагу. На час зважився 82,5 кг.

Анжела завжди відчувала красиву, але тиск від друзів і сім'ї зробив свою роботу і вона визначається для схуднення.

«Я відчував себе красивим. Мій чоловік думав я був красивим. Але тиск від друзів і сім'ї зробив мене дуже соромно, вона сказала.

Перш за все, жінка сіла на дієті, що складається з їжі щодня 3 години. Так, незважаючи на те, що вона почала їсти частіше, її раціон став меншим і більш здоровим

«Уперше я був підозрим на часті страви, щоб схуднути, але я повинен спробувати це, тому що все, що я спробував, перш ніж не працювати для мене», - сказав він.

Після проходження дієти Анжела також захотіла розпочати роботу в тренажерному залі, але перед тим, як було прийнято рішення втратити певну вагу, практикуючи в парку, так як «захоплення занадто важкою і вона була захоплена. й

Анжела почала з тривалою прогулянкою, а після втрати невеликої ваги вона перейшла на біг.

Я хотів почати бігти, але я був так жир, що я повинен почати ходити. Я прогулявся щодня в будь-яку погоду за годину, а потім перейшов на біг, втративши деяку вагу, сказав Ангела.

Після втрати ваги до прийнятного рівня ваги жінка почала йти в тренажерний зал

І як ви можете побачити, це було дивно.

Всього Анжела вдалося схуднути від 82,5 до 50.5 кг, тим самим втратити 32 кг. Тепер Андрейла любить бодібілдингу і сниться стати фітнесом тренер

Однак Анжела змушена платити за свою втрату ваги з власним шлюбом, який розтріскував після того, як її чоловік відмовився відкласти зміни способу життя дружини

: рибакі.net

Завантаження Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження

Категории

Смотрите также

Новое и интересное