Ця жінка народила Близнюки. Після 4 років вона дивилася на них і зробила ударне відкриття

Поява в нашому житті мобільних телефонів та інших всіляких гаджетів в теорії повинна привести до того, що у нас є багато часу для чогось корисного і важливого. На жаль, практика показує протилежність: оскільки всі ці пристрої ввели наше життя, життя стає менше. Про нас

У листопаді 2015 року молода мама з США провела чудовий експеримент в домашніх умовах. А точніше, сам експеримент є банальним до девілу, але результати, які він призвело до того, щоб зробити кожен з нас думають.

Маленький фон. Brandi - мати двох красивих 4-річних близнюків: Blaine і Ryle. Одного разу вона зацікавила, щоб зробити наступне дослідження. Вона спокійно сидить в кутку кімнати, поки її діти грали один з одним. З одного боку, або іншого. Вона поділила результати свого домашнього експерименту на Facebook. Ось що вона писав:

«Я зробив невеликий експеримент в домашніх умовах сьогодні, поки мої хлопці грали. Я сидів спокійно в кутку кімнати і підрахував, скільки разів вони дивляться на мене з тієї причини або іншої. Зацікавили бачити мої реакції. Я побачила, чи я побачила їх сюжети, чи я затвердила їх дії, чи то я сердився.

А потім я думав, що якщо я сидю там, починаючи на моєму телефоні, і не знаю, що сталося?

Тоді 28 разів (так, скільки разів хлопчики звернулися до себе) мої ангели подуматимуть Інтернет більш важливим, ніж їх. 28 разів я хотів би нехтувати своїм дітям. 28 разів мій сини почувати себе самостійно. 28 разів я думаю, що що що відбувається онлайн більш важливо, ніж реальне життя.

У світі, де кожен бачить вас, як ви з'являються, а не як ви дійсно є; у світі, де рівень успіху вимірюється вашим числом послідовників в соціальних мережах; у світі, де живе спілкування було замінено на листування з сусідніх номерів, я запитую вас: будьте різні!

Будь ласка, введіть мобільний телефон і проведіть час з сім'єю і друзями. Надії нового покоління ми навчимо їх дорослим. Ми просто вбиваємо час в Інтернеті.

р.

Нагадуємо нам про те, що дійсно важливо в житті. І хоча вона прийшла до цього висновку в досить дивному вигляді, суть не змінюється.

:

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження