406
Історія трьох кращих друзів, які пішли на небо
3 кращих друзів йдуть на небо і знайдуть себе перед хвіртами рай, де вони зустрінуться Апостолом Павлом. Жінки дуже раді, що вони прийшли на небо, і попросіть святого, як повірити тут. Він каже,
до Не хвилюйтеся, насолоджуйтеся життям, просто пам'ятаєте одне правило: не крокуйте на метеликах!
У той же день одного з друзів неймовірно порушили заборону і приступили на одну з метеликів, які летять в Рай величезне число. Через кілька моментів, апостол Павло з'явився до неї. Він був дуже потворним чоловіком поруч з ним. Апостол керував його до трангресора і сказав, що зараз вона витрачала на нього вічність. Дві інші друзі, не jokingly frighted від такої покарання, стали ще більш обережними і обережними, але через кілька днів другу жінку також приступили на метелика. Відразу апостол Павло прийшов і зв'язався з нею прекрасною людиною.
Третя була успішна протягом декількох місяців. Але потім вона побачила, як прийшов Апостол Павло до неї, провідний дивно чарівний, молодий, тонкий і привабливий чоловік під рукою. Павло керував його жінці і пішов, не кажучи вже про слово. Жінка не могла вірити її щастя і попросити чоловіка, якщо він не знає, чому вона була винагороджена. І сказав він,
- Я не знаю, що ви... Але я ступила на метелика!
Веб-камера
Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження