Натхнений лист Стівена Фрі з пошуку світла

9503425 950 р.

Актор і письменник Стівен Фрі знає про депресію в першу чергу. Одного разу він отримав лист від дівчинки підліткового віку, просивши його розповісти про те, що допомогло йому знайти мир розуму. І сказав їй, як знайти світло в самому, коли здається, що темні часи ніколи не закінчуються.

Веб-сайт Разом з психологіями він публікує це щире повідомлення.

Шановний Крістел,

Я сумний, щоб почути, що ви не задоволені життям прямо зараз. Бог знає, як важко, коли нічого не здається, щоб додати і трохи, щоб будь ласка. Я не впевнений, що моя порада допоможе повернутись до смаку. Хоча поради зазвичай даються з хорошими намірами, це може бути брелоком, оскільки це нагадує вам, що ви не можете дати собі любов, що люди навколо вас показують вас.

Я знайшов, що можна зняти ситуацію, мислити почуття і настрій в міру погоди.

Ось кілька фактів про погоду:

• Він існує в реальності.
  • Ви не можете змінити його, щоб зникнути.
  • Якщо це темний і дощовий зовні, це означає, що це темний і дощовий, і ви не можете змінити це.
  • Темність і дощ може тривати два тижні поспіль.
БУТ.

• Одного разу сонце знову буде виглядати.
  • Не можна вирішити, коли сонце повернеться, але воно повернеться назад.
  • Один день.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це те ж саме те, що ми віримо в наш настрій. Невірно, що наші почуття як ілюзія, яка не відображає реальний стан справ. Вони реальні. Депресія, тривожність, апатія, і оніміння є реальною, як погода поза вікном – і є стільки, що за межі нашого контролю. Не наша несправність.

БУТ.

Вони пройдуть; правда пройде.

Так само, як ми беремо погану погоду зовні, ми повинні прийняти, що іноді життя видно в темному світлі. «Сьогодні був поганий день» – це ідеальний підхід. Головне не забувати про психічно відкрити парасольку. «Дуже, добре, він почав дощати всередині ... добре, це не моя несправність. Немає нічого, що я можу зробити про це, але чекати. І завтра, можливо, сонце повернеться назад, і коли він повернеться назад, я буду насолоджуватися ним в повній мірі.

Я не знаю, якщо це потрібно. Можливо, ви вирішили не, а потім я апологізую. Я просто вирішив вирізати кілька рядків, щоб побажати вам хороший спосіб в пошуку, щоб знайти принаймні трохи більше радості і значення в житті.

З найкращими побажаннями,

Стівен Фрі

Türkçe, English, Українська...