Я затверджую все - унікальна техніка від Louise Hay

Веб-сайт Публікація книги Louise Hay як лікувати життя, в якому автор розповідає про дуже простий і простий метод, який може перетворити ваше ставлення до себе і життя в цілому. Читання та остаточно приймаєте одне з найтривіальних речей – ви красиві.

Я рекомендую цю вправу для сотні людей і отримати феноменальний
результати.

На наступний місяць, постійно кажу собі, «Я затвердження себе. йй Скажіть це собі 300-400 разів на добу. Чим краще. Нехай це слово буде з вами, будь то ваша молитва. Ця фраза приведе до поверхні Вашої свідомості все, що наполягає її. Коли негативні думки, як «Як я затверджу себе, коли я так жир?» або «Для того, щоб думати, що це допоможе мені», - знаю, що це час для вас, щоб зробити контроль вашого мислення. Ігнорувати такі думки. Прийміть думу, що це і дозвольте його Богу. І я затверджу себе. й

Хтось з нас подуматиме, що це вправа є непристойним, непристойним і безглуздим. Нехай ці думки проходять через вашу свідомість.
Вони не мають живлення, якщо ви вибрали їх. Ці думки є ваш опір змінити. Незалежно від того, що потрібно триматися. Зверніть увагу на те, що інші розповідають Вам. Якщо ви в змозі сказати цю фразу самостійно, коли хтось робить щось, що ви не затвердження, ви будете знати внутрішньо, що ви в процесі духовного розвитку.

Наші думки не мають влади над нами, доки ми
Подаруйте себе.
Неважливо. Ми робимо їх.
значення, і ми самостійно обираємо значення, яке ми хочемо дати його. Частина самоакцепції повинна бути вільною від думок інших. Якщо я сказав вам весь час, що ви були пурпурні свині, ви будете або сміятися на мене або сказати я був божевільний. Ви ніколи не вірите, що

Багато чого, що говорять самі, однаково незламні. Якщо ви вважаєте, що ваші заслуги знаходяться в прямій кореляції з фігурою, це означає, що бджільництво в навмисній абсурдності. Нерідко ми розглянемо наші недоліки – вираз нашої особистості. Наша унікальність. Природа ніколи не повторює себе. З моменту свого сприйняття не було двох подібних сніжинок або дощових дощок. І кожна ромашка відрізняється від іншої. Наші відбитки пальців відрізняються як ми. Він розроблений природою. Якщо ви готові прийняти його, ви не будете постійно порівнювати себе іншим. Намагатися бути як іншим, щоб висохнути душу. Ми прийшли до цієї планети, щоб висловити себе. Я не знаю, що я був до тих пір, поки я почав мій духовний квест.

Тож нехай ми відчуємо думки, які роблять нас нещастям, зробимо все, що ми хочемо, щоб люди почувалися добре.

через www.peterlindbergh.com/