1042
20 випробувань, які зроблять вас іншою особою.
Коли я почав робити це з життям, я любив його так багато, що я вирішив поділитися своїм досвідом зі світом.
Є лише 20 випробувань, які ви можете керувати протягом місяця. Найкраще вибрати 2-5 одиниць і спробувати приклеїти до них на наступні 30 днів. І як тільки ви будете повністю комфортно з ними, підберіть кілька інших для себе на наступний місяць.
Тільки 30 днів, щоб сформувати звичку. І найголовніше, розпочати роботу. Важливо зробити невеликі, але постійні зміни в житті не менше 30 днів.
1,1 км Використовуйте слова, які сприяють щастя. Як ти? вони кажуть речі, «OK» або «OK». Але на сонному понеділок вранці колега шахти відповіла подібне питання: «Чому чудово!» Тексти пісень, а це означає: Це змусило мене посміхатися, а потім думати. Я попросив йому, що сталося з ним так чудово, і він сказав: "Дуже, я здоровий, моя родина дрібна, і ми живемо в вільній країні". Чи не дивно? Але різниця між життям і шахтою була в дуже малому відношенні до цього життя. Його життя не обов'язково краще, але він виглядав 20 разів щасливіше. У наступні 30 днів намагатися використовувати більше посміхання слів.
2,2 км Спробуйте щось нове. Посилення додає до поганості життя. Ви можете побачити або зробити щось мільйон разів, але тільки один раз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Поспішайте навчатися або випробувати щось нове в наступні 30 днів. Це може бути що-небудь з нового хобі для розмови з незнайомцем. І як тільки ви отримаєте в свій смак, повірте мене, ці нові враження скорочуються або пізніше відкриють двері для вас в усьому світі нових можливостей, які можуть змінити ваше життя.
3. У Спробуйте зробити щось несамовитим. Вони кажуть, що ви спереду, ви будете перезавантажити. А коли ви робите позитивний вплив на життя людини, ви також змінюєте свій. Зробіть щось несамовита, що робить когось ще щасливим, або принаймні нещасливим. Я пообіцяю, що це буде дуже приємним. Можливо, ви пам'ятаєте за життя. Звісно, ваш вибір в цьому відношенні безмежні, але якщо ви можете допомогти комусь і це коштує вам нічого, зробити це.
4. Вчимося і практикуйте нову майстерність щодня. Якщо ви можете розраховувати на себе в будь-якій ситуації, ви будете жити щасливим і продуктивним життям. А щоб покладатися на себе, потрібно набути якомога більше корисних навичок, стати своєрідним майстером всіх угод. І, незважаючи на всі ці історії, які майстри всіх торгів, вони говорять, що нічого не підходять, насправді вони набагато більш пристосовані до життя, ніж фахівці в будь-якому вузькому полі. Також навчання нових навичок весело.
5. Умань Кожен день навчати когось щось нове. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Який простий для вас може бути досить складним для інших. Ми беремо ці подарунки долі за надану, часто з невеликим розумінням того, скільки ми повинні запропонувати іншим, і так ми рідко ділимося з ними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Які люди найчастіше вдячні за тебе? Що робити, щоб допомогти? Можна малювати, вивчати математику, вміння готувати смачні вечері. Спробуйте поділитися своїми талантами та досвідом з іншими в наступні 30 днів.
6. Жнівень Налаштуйте пристрасть не менше години на кожен день, для чого ви пристраснете. Не забудьте залучити до ваших хобі. Це може бути будь-яким. Деякі люди люблять брати участь у політичному житті свого міста, інші знаходять у вірі, інші беруть участь у клубах, які об'єднують людей з схожими хобі, а для кого-то їх хобі може стати найбільш важливою для життя. Але кожен з цих випадків насправді схожий на інші. Всі ці люди роблять те, що вони дійсно пристрасні. І ця пристрасть заповнює своє життя щастя і сенсу.
7. Про нас Будь ласка, Навіть ті, хто жує тебе. Якщо ви не знаєте, що ви не хочете, щоб ви приховали свої почуття. Замість, це означає, що ви дійсно дорослі і здатні контролювати їх. Порадуйте всіх навколо вас добротою і повагою, навіть тим, хто лікує вас неправильним способом, не бо вони хороші люди, але тому що ви така людина. Спробуйте поводити цей шлях на наступні 30 днів, і трохи, ви побачите, як іржа навколо вас повільно розсіює.
8. У Завжди спробуйте зберегти позитивне ставлення. Успішні люди завжди намагаються бути оптимістичною. Вони вирощували здатність створювати власне щастя і прагнення до створення. Неважливо, в якій ситуації ви знайдете себе, пам'ятайте: кожна успішна співачка була колись звичайною дівчиною, яка завжди встигла знайти позитивні речі в її житті. Вона знає, що будь-яка помилка є просто можливістю для особистого зростання і шанс дізнатися щось нове. Тим, хто вважає оптимально бачити світ як місце, пов'язане з нескінченними можливостями, особливо в складних випадках. Спробуйте подивитися на яскравій стороні світу на наступні 30 днів.
9. Навігація Завжди вдячні за уроки, які навчають вас. Важливо пам'ятати, що все, що ви зіткнулися, це урок життя. Все, що ви зустрічаєте, і так далі. Все це є частиною великого життєвого уроку, який ми називаємо життя. Завжди радіти, особливо якщо речі не підуть, що ви хочете. І, якщо ви не отримали роботу, яку ви мріяли, або ваші особисті стосунки не призвели до будь-якого серйозного, це означає, що десь попереду ви очікуєте набагато краще. І урок, який ви просто навчилися, це просто перший крок до того, що краще варіант. У наступні 30 днів напишіть всі уроки, які навчають вас.
10. Звертайтеся до свого життя і насолоджуйтеся ним. Коли я шукав Оскарів кілька місяців тому, я зрозумів, що більшість виступів, які були нагороджені акторами і актрисами, які почалися таким чином: «Це так багато мені.» Моє життя, здавалося б, привести до цього моменту. Але ви знаєте, що правда? Життя кожного з нас веде до цього моменту. Так, так, в цей дуже момент ми в. Подумайте про це. Все, що ви зробили в своєму житті, - це добре і нейтрально. Як ви дійсно живете? І, якщо вам подобається більшість людей, відповідь, ймовірно, буде «не достатньо». Тож намагайтеся зосереджувати трохи менше, щоб досягти чогось, і більше на простому житті. Пам'ятайте, ми живемо в один момент. Життя тут і зараз. Спробуйте провести наступні 30 днів, що живуть для реальних.
11. Спробуйте позбутися від принаймні одного дня в наступні 30 днів. Кожен момент нашого життя ми живемо в оточенні величезної кількості сміття та непотрібних речей – незалежно від того, де ми на даний момент (при роботі, в машині, вдома або в будь-якому місці). Ми використовуємо для цього, щоб ми не помітили, як це впливає на нас. Але, якщо ви очищаєте зовнішній сміття, разом з ним, відійде чесна частина внутрішнього сміття. Так намагатися вибрати один зайвий елемент щодня і позбутися від нього в одному або іншому. По суті, це дуже просто, хоча спочатку ви не можете подумати. Але рано чи пізно ви позбавитеся від свого «синдра порятунку» і Ваш розум буде вдячний Вам.
12. Спробуйте створити щось нове в ці 30 днів. Створюючи щось нове, як ніщо. За допомогою власної творчості до повного і створення чогось нового своїми руками дає вам невибагливий почуття повноти, вподобання якого просто не існує. «але» – це те, що ви дійсно хочете зробити щось. Якщо ви робите фінансові інвестиційні плани для ваших клієнтів протягом всього дня, захоплюючи процес кожного другого, то це не підрахунок. Але якщо ви знайдете хобі, який ви дійсно люблю і створити щось, що має щось зробити з ним, це може змінити ваше життя. І якщо ви не створили нічого з своїми руками недавно тому, що ви хочете, спробувати це. Повернемося до творчості на наступні 30 днів.
13.00 р. На наступні 30 днів, не лежачи одне слово. Так, це може здатися важко, якщо не неможливо, оскільки «білий» і «невинний» часто тікає з нас в безперервному струмі. Але можна. Стоп захопить себе і інші! Поговоріть в пошуку слів, які приходять з серця, розкажіть правду.
14. Спробуйте прокидати 30 хвилин раніше кожного дня. Не бігти вранці, як у кролика трохи по кенгуру. Ці 30 хвилин допоможуть вам уникнути швидкостей, затримок та інших зайвих болів. Спробуйте принаймні один і той же 30 днів і подивіться, як це буде впливати на ваше життя.
15.00 р. Позбутися від 3 шкідливих звичок в наступні 30 днів. Ви їсти занадто багато ярусних продуктів? Ви граєте занадто багато відео ігор? Арагуйтеся з близькими? Ви дізнаєтесь про власні звички. Виберіть 3 з них і спробувати позбутися від них в наступні 30 днів. Період.
16.00 р. Спробуйте дивитися телевізор не більше половини години на добу. Насолоджуйтеся тим, що з реального світу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вимкніть телевізор (або комп'ютер, якщо ви переглядаєте телевізор на ньому) і вирушайте зовні. Займіть погляд на світ, насолоджуйтеся природою, охопивши прості радості, які життя має запропонувати, і просто подивіться його розгортати перед вами.
17.00 р. Встановити мету для себе і роботи на ньому не менше години на добу. Поверніть свій грандіозний, грандіозне завдання на невеликі шматки і фокусуйте на виконанні одного шматочка в часі. Так, так само, як і це, приймаючи один крок в той час, ви отримаєте вам до своєї мети найшвидше, але приймаючи перший крок, як правило, найважчішим. Спробуйте провести принаймні одну годину на добу в наступні 30 днів, щоб ви завжди хотіли зробити. Зробіть свою мрії і зробіть її реальністю.
18 років Прочитати одну главу гарної книги щодня. Як інтернет відкриється нескінченний потік інформації, статей, діалогів і дискусій, людей витрачаються більше і більше часу на читання онлайн. Я не можу замінити мудрість деяких класичних книг, які поділилися (і продовжать поділитися) їх мудрість для поколінь. Книги відкриті багато дверей, як у Вашому житті, так і у вашому житті. Знайдіть список класичних книг онлайн та відвідайте локальну бібліотеку. А потім проведіть наступний 30 днів читання принаймні один розділ на день до завершення книги. А потім забрати ще один. І більше. І більше.
19.00 р. Намагайтеся дивитися або читати щоранку, що надихає вас. Іноді для заповнення енергії на наступний день потрібно трохи. Так, в наступні 30 днів, перш ніж залишити будинок, дивитися мотиваційний відео або читати щось (кільки, блог, коротка історія), що надихне вас.
20. До чогось дня, щоб ви посміхалися. Здоровий сміхувальник стимулює Ваш розум і поповнює запаси енергії. І це найкраще робити вдень, коли вам потрібно підвищити енергію.
Карпентер Харрісон Форд і його команда просто завершили будівництво студії запису для Бразильського музиканта Sergio Mendes, 1970.
Всесвіт простий.