492
Назад вдячності.
Є така особливість: в деяких партнерських парах вважається, що тільки неординарні справи, різновид міні-смужок заслуговує на подяку. Надані індивідуальні, повсякденні та повсякденні дії, не вимагають уваги від іншого партнера.
Наприклад, щоденне миття посуду, прибирання, заняття з дітьми часто розглядаються чоловіком як щось, що не варто подякувати. Якщо вона щось схожа на це ... Тоді ви можете сказати подяку вам, так. А суп смачний (не дивлячись на те, що вона просто прийшла від роботи) – так це повинно бути. А потім ці чоловіки дивують, чому, в певній точці, жінки реагують з деякими невиліковними кружечками до гордих слів, які "Я очищена картопля сьогодні, так що це неправильно сказати, що я не допомагаю вам." Після. В місяць... І це «погляд» не варто забувати і затвердження? – щиро здивовані чоловіки.
З іншого боку... Чоловік провів весь день на кухні, захотівся здивувати дружини, варити, встановити стіл. Моя дружина приходить додому від роботи і бачить її все. І сказав він, Ну, принаймні один раз, ви це зробили. А потім, спробувавши варіння вже без цієї дискурованої людини, він заявляє: «Я хочу, що я готувався». Тоді вона говорить в небезпекі, що чоловік не хоче допомогти їй навколо будинку.
Приклади можуть бути передані багато, враховуючи – не навіть найцінніше, ймовірно. Вони можуть бути зменшені до двох способів, в яких люди не можуть висловлювати подяку партнерам або іншим близьким людям:
1) Не помітайте, що це зроблено або приймати його надані. І я подякую йому за те, що він зробив, бо він зробив, що він зробив. Виявляється, що ви повинні не заслуговувати вдячність від іншого.
2) Визначте, що робиться або зроблено, вказуючи недоліки і недоліки. Одного разу, син підліткового віку, який зовсім не відрізнявся бажанням почистити будинок, взяв і очищав всю квартиру. Моя мама прийшла і подивилася, і не кажучи вже про замовлення, вона запитала, "Чому не ви протирати пил від поличок?" І вона щиро вірить, що він робить хорошу справу: «Це добре, звичайно, але я хотів показати його, як краще!»
Не оцінюйте свою дружину, вона буде спокійною! Не скажеш свого чоловіка на роботу – це реальний чоловік. І так і так далі. В результаті утворюється дефіцит подяки, що заперечує все, що люди роблять в житті разом, і призводить (не з іншими факторами) до взаємовідчуження і навіть небезпеки.
У той же час, дуже добре чути від коханої людини, що він/вона цінує, що дуже звичайний, неприпустимо, рутинна активність. Почуття від мого чоловіка, як щасливий він прийшов додому для готової вечері, що це маєсла дуже важливо для нього. З дружини - завдяки підтримці замовлення в будинку (наприклад, для очищення шкарпеток).
«Я дуже вдячна за допомогу нашим дітям», «Я хочу, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я» «Дякуй за ...». Однак якщо ці слова не звучать протягом тривалого часу в сім'ї, то другий партнер, яким вони будуть адресовані, вони можуть сприйматися як билінг або повністю ігнорувати, і ігнорувати вдячність застрягає в горлі подяки. Уміння приймати вдячність є другим компонентом подяки, так само важливим як можливість його висловити.
Життя чоловіка і жінки, які збираються протягом тривалого часу, рано чи пізно починають складатися переважно з рутини: і це дуже виснажена і енергозберігаюча частина життя. І це дуже важливо, на мій погляд, подумати про це іноді і оцінити дрібні добові подвиги.
Ілля Латипов