590
Художник благотворно створює скульптури тварин з паперу
Кожен з нас як дитина спробував зробити принаймні один паперовий літак, кран або човен. На перший погляд, здається, дитяча активність. Але Calvin Nichols, талановитий художник з Торонто, Канада, зробив це протягом 30 років. У своїй роботі він використовує тільки лопатки, ножиці і клей. Що він створює з паперу, перевершує всі очікування про можливості цього простого матеріалу.
Веб-сайт Пропонуємо ознайомитися та оцінити, як працює папір на полотнах художника.
Створення однієї роботи займає від одного місяця до двох років.
Якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити в очах собаки, які він дивиться.
Митець зображує не тільки кожну вовну, але і передає емоції. 74754
Для створення фігури спочатку робиться жорсткий каркас, що описує контури майбутнього фігури. Скульптура дає силу скульптури, а основні дрібні деталі вже прикріплюються до неї.
Митець розрізає папір в тисячі невеликих смужок і збирає скульптуру вручну.
Вінгс є особливо складними елементами.
Щоб зробити скульптуру виглядають об'ємними, смуги паперу щільно укладаються декількома шарами.
Коли художник працює з білим папером, важливо для нього розглянути глибину посадки кожної деталі, щоб він створює необхідний тінь.
Нагорода Калвін отримала.
Король звірів.
Моя пристрасть для диких тварин, природи, фотографії, дизайну, скульптури, світла і тінь, що приховані в одному місці: в моїй роботі. Коли я почав в 1980-ті роки, я не мав ідеї, що моя робота буде виглядати як 30 років."
через www.facebook.com/1056349661882/photos/pb.105056349661882. -2207520000.14587195/153443604823156/?type=3&theater
Веб-сайт Пропонуємо ознайомитися та оцінити, як працює папір на полотнах художника.
Створення однієї роботи займає від одного місяця до двох років.
Якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити в очах собаки, які він дивиться.
Митець зображує не тільки кожну вовну, але і передає емоції. 74754
Для створення фігури спочатку робиться жорсткий каркас, що описує контури майбутнього фігури. Скульптура дає силу скульптури, а основні дрібні деталі вже прикріплюються до неї.
Митець розрізає папір в тисячі невеликих смужок і збирає скульптуру вручну.
Вінгс є особливо складними елементами.
Щоб зробити скульптуру виглядають об'ємними, смуги паперу щільно укладаються декількома шарами.
Коли художник працює з білим папером, важливо для нього розглянути глибину посадки кожної деталі, щоб він створює необхідний тінь.
Нагорода Калвін отримала.
Король звірів.
Моя пристрасть для диких тварин, природи, фотографії, дизайну, скульптури, світла і тінь, що приховані в одному місці: в моїй роботі. Коли я почав в 1980-ті роки, я не мав ідеї, що моя робота буде виглядати як 30 років."
через www.facebook.com/1056349661882/photos/pb.105056349661882. -2207520000.14587195/153443604823156/?type=3&theater