Из инстаграма під енц

З першого погляду на обличчя каліфорнійської дівчини та нью-Йоркського хлопця, перш ніж вони стали чоловіком і дружиною.

Ця незвичайна зустріч відбулася тиждень тому в аеропорту Онтаріо. Молода сама назвала цей захід «інста завойовує» і «інста весілля» – на честь того, що їх віртуальне знайомство відбулося в Instagram в березні минулого року.

Три дні після весілля журналісти знову відстежували Еріка Харріса і мистецтво Ванна. «Я не розумію, скільки я кохаю цей чоловік», - сказав Еріка, який вже має один шлюб, в якому народилися три діти.

Рішення про одруження на першому засіданні було прийнято заздалегідь. Щоб захопити захід, журналісти CBS прибули в аеропорт, запрошують Еріка. «Я впевнений, що мій обраний заслуговує велику любов і хочу подарувати йому той же любов, що він мене оточений», - сказав він щасливий наречений. «Я назвав CBS для своєї мами, щоб вона могла принаймні відвідати наше весілля, бо ми вирішили відпустити від усіх. й

Еріка розкриває, що вона вперше помітила аватар на профілі мистецтв і почала шукати, як він взаємодіє з іншими жінками онлайн. Здавалося мені дуже цікава людина і дивовижна людина, дуже ніжна і уважна.

Після цього вона почала «подобатися» свої фотографії, тому Арт привернув увагу до профілю Еріка, виглядав її сторінку і послав її косою – власне відображення в дзеркалі в повній мірі. Еріка відповів, листування. Почати свій віртуальний роман.

Тоді Еріка і мистецтво перейшли на телефонні розмови. Перша ніч, яку поговорили за шість або сім годин. Відносно розвивалися відносини. Протягом декількох місяців вони стали дуже близько - занадто близько, Еріка вирішив і припинив спілкування. Як видалити облікові записи Instagram і почати нові. За місяць не було контакту.

А потім Еріка зрозумів, що її життя без мистецтва був порожнім і відправив його повідомлення. «Я написав, що мені потрібно, потім знову написав тиждень пізніше, але не було відповіді», - сказав він. «Чи не помітили, що він був у ДТП і був у лікарні. У листопаді він повернувся до Instagram, звернувшись до мене, і це все почалося знову.

Після їх поділу, вони дуже серйозно приймали стосунки. На телефоні, і сини Еріки не пішли на ліжко без побажання Мистецтво «на ніч».

Арт в кінцевому підсумку викинути свою роботу Нью-Йорка і купив квиток на одну сторону в Каліфорнія. Вони зустрілися в аеропорту з наміром негайно одружитися.

Ваш текст за посиланням. й