20 котирування Бориса Акуніна, які дають харчування для думки

Борис Акунін (Georgi Shalvovich Chkhartishvili) – відомий письменник, який підкорює читачів з перших сторінок своїх книг. Розмаїття жанрів його творів вражає: це детективні оповідання, а також романи з елементами художньої та історичної реальності. Але всі книги є однією з найбільш поширених: люди не можуть залишатися байдужими до глибокого змісту, який точно побачить мету.

Веб-сайт Я приготував для вас найбільш пронизливу виписку письменника, де є щось думати про це.

У існування виникла тенденція до погіршення умов життя, або, ставити його просто, речі були гірше, ніж синиця. Є багато людей, але немає людей. Я люблю тебе: ти дуже спокійний. З усіх насолод, наданих людині, найвишуканіший – перенести мозок. Жінка ще не народилася, чия гордість є вище curiosity. Навіть якщо ви полетіти в абіс, не хитайте з страхом, але подивіться як - раптом ви зможете захопити щось. Ви повинні бути ким-небудь у світі, який потребує тільки одне з вас: що ви живі і що все добре. Все залежить від вашого вина. Якщо це дешево, це буде старий. Якщо це благородно, то краще буде. Почуття висновку: чим старша людина стає, тим краще він повинен стати. Ви не будете брати участь у житті, і, можливо, довше. Якщо є невдоволення в душі, виявляти фактор, який порушує гармонію і усунути його. Найкращі сонники не ті, хто має чітку совість, але ті, хто ніколи не був. Одне з найбільших насолод – це почуття таємної відмінності над тим, хто думає, що ви перевершуєте вас. Здається коротким і чітким. Це коротко, але це не зрозуміло. Необхідно правильно оформити питання. Це половина історії. Друга половина – можливість почути відповідь. Найпотужнішим є той, хто не бачив або чув. Розумна людина не намагається знайти рішення до того, що рішення в принципі не має. Розумна людина просто приймає диво і приходить до того, як використовувати це явище для вигоди причини. Не можна спати, не їсти. Я дійсно можу. Для того, щоб пропустити щось важливе. Талени, властиві жіночій природі, часто з такої природи, що моральність сучасного суспільства не готова сприймати їх належним чином. Перевага труднощів є однією з задоволення життя.

Рецензія: Крістіан Аух

Веб-сайт: www.kaifineart.com/2013/04/christian-asuh_6462.html