Погашення заборгованості.

Проблема погашення заборгованості є однією з найбільш частих звернень у сфері грошових коштів.
І один з найважчих. Враховуючи, що це може здатися з першого погляду, це часто простіше і екологічно чистий, щоб привернути нове джерело доходів клієнту, ніж сплатити боргу.
Тим не менш, немає нічого дивного про це. Щоб уточнити це, врахуйте те, що насправді є боргом, які причини не погашення заборгованості?
Перш за все, кредитування грошей – це ірраціональне управління ресурсами.
Кожна народжена людина має певний ресурс життя, який, перетворюючи в різні значення - як матеріал (гроші, житло, різні об'єкти) і нематеріальні (здатність, здоров'я, з'єднання) - дозволяють йому функціонувати, виконувати деякі його завдання. І, для того, щоб бути успішним, не тільки в соціальних умовах, але в цілому, потрібно мати можливість використовувати свої ресурси правильно - тобто, направляти їх тим, що сприяє самопочуття і розвитку. Коли людина проводить порожні розмови, сидить біля телевізора або комп'ютера, йде кожен день до непромісної та непромісної роботи – він став найцінніший ресурс – час. Взявши все до серця, хвилюючись про дрібниці, приймаючи важку їжу, сильні напої, куріння - відходи ресурсу вашого здоров'я. Покупка зайвих, але рекламодавців, азартних ігор, надання матеріальної допомоги, де вона не виправдана, кредитування грошей - відходи матеріальних ресурсів.

Найчастіше, кредитування, людина керується не практичними міркуваннями, але моральністю або просто емоціями. Це, відчуття життєздатності, прагнення бути хорошим, нездатність відмовити сусіду в складній ситуації і т.д. У цьому сценарії він природним чином не розраховує ситуацію, і немає питання про будь-яку доцільність. Таким чином, дуже часто гроші, надані більше не повернулися, і це логічно - якщо ви даєте свій ресурс іншому за непогану причину, але просто тому, що він просить - тоді вам не потрібно дійсно. Якщо люди думають, що таким чином часто є перенаправлення готівкового потоку за власним бажанням, хоча б несвідомий, буде.

Іноді борги формуються іншим чином - через невиконання зобов'язань однієї з сторін. Це може бути неоплачувана послуга (часто, виражена в несплаті заробітної плати), або, навпаки, невиконання платного замовлення.
Але навіть в цьому випадку, той, хто був пропущений, продемонстрував брак інтуїції (або не слухав його), короткозорість і irrationality. Таким чином, в будь-якому випадку, приймаючи позицію жертви, яка спрага за помста і примусивши підходити до поставленого завдання погашення заборгованості таким чином повністю регульований, і головне, не дієвий.

Ситуація неперевершення грошей, або інших цінностей, виникає тільки тоді, коли людина має розбитий баланс споживання – повертає. Іншими словами, вони відчували те, що ви не хочете давати добровільно.

Дуже поширена ситуація - людина не намагається сплачувати заборгованість, а діагноз своєї фінансової сфери показує, що він повинен навколо, але не вважає за необхідне давати - це може бути виражена в аудіті, в економії на заробітних платах співробітників, розрахунках бізнес-партнерів, несплаті алімонії, затримка в платежі і так далі. Це, людина, що за ним, можливо, захищаючи себе з тим, що він точно зробить все з часом, але життя не має наміру чекати, і часто відправляє його іншим, хто бджіл, а також - так зручно для нього відкликати приховані гроші або цінності. Я повинен сказати, що ця форма – через борги – це ще досить м’який порівняно з такими методами, як, наприклад, потрапити в ДТП з наступними витратами на лікування і відновлення автомобіля (запобігання не тільки власними), або, скажеш, напад на лобкове волосся. Тому, якщо ви поважали і не хочете дати – перш за все, має сенс побачити, як можна спровокувати цю ситуацію, і чи все для того, щоб ви взяли з світу – подарувати світу.

Іноді виникнення неоплатних боргів має кармічні причини – це, ті, що надходять від минулих інкарнацій, але сутність залишається однаковою – ви приймаєте те, що ви вівся.

І все ж, борги (в непрямих ресурсах) краще переплачуються. Але, з урахуванням вищезгаданих – без засудів і ненависті боржника і без самообмеження – і потрібно поставити свої справи в порядку.

Робота над поверненням грошей легко і успішна, коли клієнт, по-перше, усвідомлює свою відповідальність за ситуацію (не відмовляється від боржника), по-друге, не кладе незамінний стан грошей, щоб повернути точно таким же чином, як вони залишилися - тобто не наполягати, що боржник прийшов і приніс гроші, але готовий отримати самостійно в будь-якій формі, і по-третє, не хоче покарати боржника. «Я хочу повернути те, що я розумію, що я був irrationally disposed» і не «так, що боржник приніс всі гроші до копійки, і що йому не було життя для цього мені». Тому що другий варіант набагато складніший для виконання і абсолютно irrational, хоча, здається, бути справедливим в повсякденному житті.

Коли ми прагнемо отримувати гроші або його еквівалент (це може бути нові можливості, нове джерело доходу, покупка правих речей або послуг на дуже вигідних умовах і т.д.) без прив'язуються до тих, хто і як вони прийдуть до нас – спектр можливостей повернення дуже великий. По суті, існує робота з гармонізації фінансового сектора, очищення грошових каналів клієнта (найвища присутність борга свідчить про те, що вони не в кращому стані). Якщо ми хочемо, щоб отримати її від того, хто кидає її, то це, власне, відступ з відступником, і все залежить від цієї особи. І людина може помирати, відступати, стати серйозно хворим, неперевершеним, тобто не в змозі дати нам ці гроші, просто тому що він не має його або він може не хоче дати нам стільки, що його легше загинути (так це відбувається). Про те, що борг не вимагає, навіть у своїх думках не дозволяє не переплатити, але трохи починав ситуацію (забули про строки, не розрахував бюджет і т.д.). І це зовсім інша справа, якщо він не хоче повернутися до такого ступеня, що він готовий до боротьби і хитрощів, або він об'єктивно нічого поверненню.

Як кажуть, що не є невиліковними захворюваннями, але є невиліковні пацієнти, і не існує ніяких невідновлювальних боргів, але є рогатні (або постійно в необхідності) люди, їх світогляд і життєва позиція, але чому вони приходять до вас – думають самі.