556
20 жіночих правил. Найкрасивіші і злегка цинічні.
Чи є жінки крихкі, вразливі істоти? Ха-ха-ха-га, ви не! Вони тільки схильні бути такими, що і приховувати свою істинну ідентичність за невеликим обхватом. Відданість? Це легко!Веб-сайт Публікація колекції жіночих правил, думок, сновидань і безневинних судів проти чоловіків, дітей і особливо себе.
- Я не п'є шампанське, тому що бульбашки вдарили голову і вимагали, що красиве хлопчика коньяк, текіла і ложка.
- «Якщо ви були в армії, ви зрозуміли мене!» Про нас Якщо ви були в лікарні, ви повинні бути здоровими!
- Я маю недоліки? Пленти! Я все ще живу, щоб розповісти про мене.
- "Збереження сну" - лежака. В Пенсії я отримую на 6 ранку, їздити автобуси і поцілунати всіх. Не спати.
- Увечері з’являлася, що вона захотіла спати вранці. Це як їх інтимне життя згорнув ... Висновки: Сова свинка не кохана!
- Ви чуєте, Іванушка! Як поцілунати, так князь, і як маррі, так відразу фольга.
- Чи знаєте ви, що кава викликає агресію? Тут ми вчора в кафе з друзями відвертаємо 3 пляшки вина, і приємно додому — 2 склянки кави. Ви не знаєте, як агресивний він був, коли я отримав додому вранці. й
- У мене є зарплата 18 тис. рублів, а Стас Михайлов має 18 млн. Але я не збираюся, бо, людина, все для мене є сходами і туманами, для мене море і океани, для мене квітники, плавлення мене ...
- Мені потрібно такий маленький ангел на моєму правому плечі, який в потрібний момент зашкодить тягнути вухо і сказати: «Чого часу зачинити!»
- Мені 98% домашнього і хмелю. Але... О, що 27 відсотків!
- І є дивний звір в жіночій голові. І він робить її чудовими речами. Немає повноважень про те, що звір. І його ім'я настрою.
- Коли людина пише мені повідомлення без помилок, у мене є заклинання оргазму!
- О, не засвоюється жіноча частка: помада, креми, локони ...
Туфлі щільно, навколо... Що серце подрібнюється з любов'ю! - - «Хоай, що про сімейний обов’язок?» й
- Сонце, ввечері не сплачує боргу - поганий удач! - Я прислухаю, коли скажу, "Дуже, подумайте щось, у вас є фантазія." Ви сказали, що людина з тими ж паролями на кожному сайті?
- Я хочу домашній, необмежений ... Банкомати
- Коли дівчата кажуть, «Я люблю зірку», вони безкоштовні дівчата. Мама, ми снумо як зігзаг! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Я хочу, щоб я мав одну ніч божевільний танці з божевільними подругами, і я був гарною мамою і дружиною знову!
- Кращий кінець до аргументу з жінкою, щоб претендувати бути мертвим.
- Я використовую для того, щоб думати найгірше. Не соромлюся! Тепер я розумію, що найгірше, щоб дізнатися уроки з вашої дитини. Ви не пам'ятаєте половину, ви не знаєте, що відпочивати.
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/20-optimistichnyh-vyvodov-ot-zhenschin-kotorye-po-zhizni-ne-promah-1170460/
Цей хлопець народився без пальців, але дивитися його грати фортепіано!
Чим спокійніше, тим страшніше це ввести.