Правда про що це означає бути сильна жінка

Це те, що друг шахти писав мені другий день: «Не схожий на сильні жінки. Чоловіки очікують жінок, щоб бути слабкими і вразливими. Сильна жінка доЦе безтурботна жінка або жінка. В кінці просто неприпустимо. й

Я прочитав це повідомлення. Я зважився. Калм вниз. Я читаю це знову, резистуючи нерозумний хірург, щоб писати до цього чоловіка все, що я думаю, ініціював простеження інтернет війни, яка залишила всіх з власними думками. Але, погани його, що опис просто зберіг мене від життя мого життя!

Дивитися, сильною жінкою. доЦе означає, що я можу зробити себе. Це означає, що я до Невід’ємна особистість, одна, яка є незалежною від всіх і здатна підтримувати себе. Це означає, що я маю власний погляд і принципи, які я завжди дотримуватися.

Що не означає, що я ніколи не просить допомогти. Про нас Нерідко. І це не означає, що я слабкий. Я можу визнати, що я не супер жінка і що мені потрібні інші люди.

Я не маю на увазі, що я думаю, що я краще, ніж вони. Це не означає, що я пригнічує думку інших людей. Це не означає, що я «безглуздий або виснажений». Сильна жінка - жінка, яка любить себе і її світ, і тому вона впевнена, позитивна і готова до любові.

Я сильна жінка, бо я знаю, хто я.

І той факт, що сильні жінки важко любити - це абсолютно неправильна ідея. По суті, протилежна правда. Сильна жінка довона найкраща жінка ви можете любити. Ми дуже міцні в характері, але в той же час ми знаємо, як бути компасіонатом. Ми любимо щиро, тому що ми знаємо, як любити себе першим.

Якщо ви відлякуєтеся від поняття сильної жінки, можливо, це тому, що ви знаєте, що така жінка змусить вас думати і змінити, зробить вас виглядати по всьому світу по-іншому, ви захочете вас. Але в той же час вона також дозволить їй подруги показати її ще один світ і відкрити для себе нову людину. Не несе відповідальності за нездатність пускати когось.

Світ бачить нас як загрозу. Саме тому, що «до багатьох», «нав’язувати», «нешкідливий» та «втілений». Але жоден з цих описів вірний.

Ми – жінки з сильним почуттям само і принципів. Жінки, які не бояться бути гордими самі. Жінки, які знають цінність своєї вразливості, їх пристрасті та їх міцності. І ми до Жінки, які будуть боротися з ким-небудь, хто хоче сказати, що ми повинні змінити себе в будь-який спосіб.

Кредит: Marisa Donnelly
Переклад та адаптація Веб-сайт
Перегляд фото Юлії Білецької

через vk.com/id17565200