Далай Лама мудрий і яскравий, його принципи життя прості і чіткі. Це допомагає тисячам людей з’ясувати свої цілі і вірити в себе. Незважаючи на різницю в мовах, його слова зрозумілі всім, бо він говорить мовою серця.
Веб-сайт Він хоче бачити світ очима Далай Лама і почути, що він намагається передати людям.
Мета життя – бути щасливою. Ми не знаємо, що прийдеться в майбутньому, але наші серця наповнені надії. Це те, що дозволяє нам рухатися далі. Конфлікти виникають, коли ми орієнтуємося на відмінності між нами: національність, релігія, освіта, багатство. Дуже важливо пам'ятати, що ми всі люди, і з цієї точки ми всі однакові. Дружба не залежить від полум'я, грошей або фізичної міцності. На підставі довіри та любові. Кожен з нас повинен вчитися працювати не тільки для себе, нашої сім'ї або нашого народу, але і для доброго людства. Універсальна відповідальність – запорука виживання людини, це основа для миру світу.
Зміна світу і в світі не відбувається швидко. Але якщо ми не докладемо зусиль, нічого не станеться. Технологічний прогрес зробив життя більш комфортним, але не давав миру. Якщо ви хочете жити щасливим життям, будьте відкритими та компасіонатичними. Це основа справжньої дружби, тому ви будете більш довірені. Зміни не відбуваються через рішення уряду або ООН. Реальні зміни відбуваються, коли люди керуються значеннями та загальним почуттям у своїх рішеннях та діях.
Методи розв’язання конфліктів та спорів через насильство. Побачити, що людство залежить тільки від молитви. Ми потребуємо реальних дій. Якщо людина вбиває тварину, вона сумна, але якщо інший чоловік, це незнімна. Ми хочемо, щоб навчатися думати про інших, як наші брати та сестри, які підтримують нас.
Я хочу, щоб дорослі були такими, як діти: відкриті та приймають людей, як вони. Зменшує страх, підвищує впевненість і розкриє нашу внутрішню силу. Коли ми починаємо довірити, відкривати людям, ми перестаємо відчувати себе самостійно, і ми приїжджаємо до усвідомлення мети і сенсу життя. Я професійний сміх. Я зіткнувся з великою кількістю труднощів у моєму житті, і моя країна проходить через складні часи. Я часто сміється, і мій сміх Коли люди просять мене, як я знаходжу сили, щоб сміятися в ситуації, як це, я кажу, «Я професійний сміх». й
Я вірю, що вірна релігія є гарним серцем. Попередній перегляд: pinterest
c.pinterest.com/pin/125326802107451419/