441
СПИЛИТЬ ВЕТКУ.
Після того, як король був представлений фальконом куркою. царський рибалець подав і підняв птах, але не міг навчити літати. Фалкон відмовився залишити дерево, де було висаджено, коли він ще був курцем. Цар з вікна палацу часто спостерігався як його ловитель навчався мисливських птахів: орел, кошеня, інші фалс, але це завжди продовжує сидіти на його гілці.
Зловлювач скаржав цареві, що він не міг нічого робити з фалконом, що навіть я писав для нього, я мав перенести дерево і піднятися до гілки. цар відправив месенджерів, які просять допомогти і, прокинувшись на наступний ранок, побачив фалкон, що летить над садами. Принесіть автора цього дива до мене! цар наказав. Проста селянина приносила йому. Як зробити його літати? Ви магія? запитав царя. Посмішений селянин, бо він зміг порадувати свого царя: Це не так складно, Ваша величність! Я просто побачила гілку, на якій сидить ваш фалкон, а потім він зрозумів, що він крил, і він туман. Так робимо людей.
Ми не знаємо, що у нас є крила. Деякі події життя розбиває ланцюжку довіри і звички, а потім навчають, що вони можуть літати. У кого є все і не хочеться літати, ризикуючи втратити місце. Можливо, хтось зрізав цю гілку, щоб ми спробували літати хоча б раз в нашому житті? Іноді несподівані події, які здавалося б, вперше перетворюються на можливість відкликати.
Одного разу чоловік знайшов яйце орел і заклав його на курку.
Як за п'ять хвилин можна позбутися від голови?