536
Душа людини. Його походження.
Душа людини.
Походження його походження, розвитку і призначення в земних умовах.
Нерозривне підключення до космосу.
ТЕЛЕНА:
Душа людини. Ви розумієте, людина, що це? Багато ваших ласощів диктують, що душа є енергійною речовиною. Давайте спробуємо надати різну форму, ближче до істинного значення.
Коли не було життя на Землі, коли тільки одна фірма землі, вона мала метафізичні процеси. Це означає, що сутність Землі була в постійному зв'язку з енергією Всесвіту, що дозволило мати власний внутрішній розвиток як суб'єкт господарювання, як живий організм. У той час, коли Земля досягла певного стану, який вже дозволило йому мати декілька армій живих мікроорганізмів і макроорганізмів, які включені як у світ рослин і комах. Крім того, створення вирішив дозволити душам, які живуть в різних точках Всесвіту, щоб вийти на Землю - це індивідуальні цивілізації, це вільні зірки в просторах космічного існування, це представники різних царств тварин, інтегровано розвинених в їх інтелектуальному розвитку; тут список може бути зазначений невизначено. Головне - зрозуміти, де душа виникла.
Кожен з вас має історію народження та розвитку душі. Кожна, на будь-якій інкарнації на Землі, мала і досі має свої специфічні завдання і найголовніше - нерозчинне з'єднання душі з її оригінальною станцією походження. Але клітини вашого мозку не сприймають це з'єднання і тільки коли людина засвоюється, сполучна лінія може чітко мати її прояв. Вчені ще не досягали такого розуміння, але вже близькі до точної формули; Я заявляє, що я близько до точної рецептури істинного значення.
Так поговоримо про людську душу. Людська душа - це речовина божественного потенціалу, колись виникла в абоді джерела створення, пройшла реанімаційний супровід на будь-якій екстратересійній цивілізації і дозволила її розвитку на планеті Земля з дозволу циклічної реінкарації на рівень Божественного майстра. Такі інкарнації можуть виникати багато разів, поки душа завершила всі завдання. У майбутньому існує угода з її бажанням. Де її перевага, вона залишається, але в абсолютно іншій ролі. Ви дізнаєтесь про це в описі нижче.
Я хочу, щоб ви сьогодні. Я, Telana, дати моє слово до Aida.
Душа людини для Айди
Аїда:
Так, людина не думав, що може душа? Які компоненти? і як зрозуміти, що він хоче?
Уявіть себе як світло або частинка, легка речовина в переважності космічної істоти. Що робити? Хочу, що Світло буде більше, щоб бути всюди, і ви почнете залити його в відкритий. Крім того, ви будете незручні, якщо темрява надходить до цього світла. Ви будете, скажете, мати особливий бажання розчинити цю темряву, щоб Світло зацарював всюди.
Але ваше земне життя переплітається з численними багатосупутними компонентами, такими як страх, дратівливість, розпад і т.д.; і душа заблокована його функціональними можливостями, і людина в своїй фізичній оболонці, не повністю проявляються його духовні якості, приходячи до контакту з речовинами негативного керівництва, дуже часто зустрічаються різні види недуг; і якщо світло душі підніжжя, виникають різні захворювання, іноді призводять до смертельного результату, який називається фізичним тілом.
Питання, які ми живемо на Землі без захворювання? Звичайно, ви можете, все залежить від стану розуму. Душа дуже містка і багатофункціональна, але людина далеко від цих розуміння. Ми намагаємось чітко пояснити всі тонкощі і, перш за все, як відновити енергетичний баланс вашої душі для подальшого сприятливого перебування в земних умовах. Це не так легко, але це варто зробити. Це сприяє відновленню структурних принципів душі, що фактично відбувається після того, як душа залишає земляний літак. Звичайно, під час життя на Землі, це буде відбуватися в дещо різних параметрах і частотах.
Ми також розуміємо, що відсоток людей, які читають цю книгу відносно розміру земної кулі, але точка відрізняється. З'явилася одна така душа, вона приваблює себе і так по ланцюжку - утворюється ціла конгломерація. І коли світло переважає на землі, темрява буде розчинятися.
Душа людини чудово і безцінно. Давайте родимо душу для нового життя. Створіть нову реальність з благополуччям і благополуччям. Що таке питання?
Aida була доторкатися з вами. Я зустрінеш з вами на новий день.
Мати Марія, Пресвята Богородиця:
Один спосіб або інший, людина на Землі, зокрема, в останній проміжок часу, більш і частіше або говорить про душу або про це. Я радий, що багато людей намагаються поговорити з нею, і це прорив у духовному розвитку людини принесе суттєві зміни в житті. Ці бесіди з душею допомагають людині усвідомити його зв'язок з косами, вони допомагають зрозуміти, які цілі душі в цій інкарнації, вони пропонують, як зробити право в певній ситуації і, головне, вони дозволяють людині виростити духовний потенціал. У ваших підручниках, практично в усіх просторах інтернету, є безліч різних способів спілкування з душею і кожним з вас використовує душу, яка знаходиться в дусі. Але я дам вам подарунок сьогодні, можливо, хтось буде прийняти його з серцем і отримати чіткий і швидкий результат.
Ця методика ґрунтується на сприйнятті вашого сенсорного апарату, ваш комплекс мислення буде тісно контактувати з клітинами вашої пам'яті, що дозволить вам зробити прорив і почути відповідь вашої душі. Якщо навіть перший раз ви не досягали успіху, не варто розпадатися. Читати весь розділ знову, подавати енергію цього тексту і повторити.
Ви можете мати страх або не довіра сил, які переглянуть вас на першому етапі, або ви можете сумніватися про свої здібності. Якщо ці компоненти присутні, попрацюйте через них, позбавляйтеся від них і тільки потім запустіть техніку. Якщо ви готові, ми почнемо:
Зателефонуйте в поле вашого Ангела Guardianа, викладачі Plane, який ви хочете, і ваша душа буде приурочена до розмови, через чистий намір, просто знаю, що вона буде відповідати на ваші питання. Задайте свої гості, щоб допомогти вам налаштувати контакт душі. Ви можете відчути невеликий тремтіння або тепла в серці. Кожен буде мати власний знак готовності, головне не хвилюватися.
Відповіді можуть бути несподіваними для вашого сприйняття. Ви навчитеся мовою душі. Можливо, деякі з вас будуть сльози при розмові з душею, що означає, що ви доторкнулися душі на чуттєвому рівні. Як правило, після розмови з душею людина має спокій і натхнення. Коли ви створюєте міцне з'єднання з душею, вам буде дуже легко навігуватися в будь-якій ситуації. Головне, щоб почати зв'язок з нею, головне - підтримувати сполучну лінію. Якщо ви не маєте впевненості у собі, перший раз не може працювати. Тільки Ваше бажання і бажання принесе вам бажаний результат. Це своєрідний ритуал, де можна використовувати мелодію для релаксу, паління свічки та інші духовні інструменти, але це спочатку. У майбутньому це буде автоматично.
Бажаю вам успішну практику.