Самостійність є однією з найбільш небезпечних емоцій

Сайт публікує статтю Cracked колоніст Mark Hill, де автор в суворому і залізовому порядку вивчає небезпечну емоцію, яка часто отруює життя для багатьох нас. Ви коли-небудь відчували неймовірно вражені в порожньому місці? Я не говорю про депресію. Я говорю про щоденне життя. самотність, Це тому, що ви не отримали роботу, яку ви хотіли, ви не пішли на довгоочікувана дата, або ви не отримали Bengal tiger.

Я дізнався, що надмірна самотність має страшні довгострокові наслідки. Я також дізнався, що це може створити небезпечне відчуття комфорту для вас в короткостроковій перспективі.

1,1 км Самостійність будує стіну між вами і невдачею. Визначте різницю між нещастям, що йде від реальної хвороби і нещастям, що ви створюєте для себе. Наскільки я можу сказати, різниця в тому, що Самостійність дає вам підставу, щоб не почати діяти самостійно, при цьому депресія запобігає виконуванню самостійно, навіть якщо ви хочете.

І ви, ймовірно, чули всі ці звичаї: "Я хочу писати книгу, але я не дуже добре, висловивши мої думки", "Я хочу піти на дату, але я не дуже привабливий." Завжди легко припустити, що ви не захочете щось, ніж покласти в реальні зусилля і знайти, що найгірші страхи про свої здібності дійсно вірні.

Але це все там. за некомпетентність або лінь. Багато хто з тих, хто хоче піти на сьогоднішній день, напевно, знає когось, хто навіть менш привабливим, ніж вони, але в той же час регулярно має секс.

Це не про те, щоб зробити нічого, але про те, що ви не можете навіть спробувати діяти.

Якщо ви спробували зробити щось і не змогли, зрозуміло, що ви розчаруєте. Але коли ви переконаєте себе, що ви не маєте можливості зробити це, ви просто не пропустили можливості.

Коли мова йде про знайомства, є завжди шанси. Так, ви можете відхилити кілька разів, але в кінцевому підсумку отримаєте те, що ви хочете.

Ми прагнемо вдатися до різних хитрощів, які пригнічують наш ріст, і один з них виглядає так: спочатку ви знайдете причину не спробувати, потім ви починаєте турбуватися, що ви не маєте результату, який може бути, якщо ви колись не відчували себе себе і все ще пробували. Ви знаєте, що у вас є шанс, але ви відмовляєтеся від цього. І він родить вас справжнім захворюванням.

2,2 км Ви обґрунтуєте свою гніву, порівнявши себе з успішними людьми Потужна щітка самотності може призвести до ситуації, де ви дивитеся на когось (особливо якщо людина молодша, ніж ви) і шнурок, які ви не щасливі. Його кар'єра краще, ніж ваш, кращий будинок, повний збірник пластикових супергерої, і так далі. Багато людей мотивуються, щоб зробити себе краще. І інші люди можуть використовувати його для того, щоб зробити ще одну хвилю для себе.

Якщо ви ревнощі роботи вашого друга, ви сказали, що хлопець завжди один, через більше часу, ви відразу ж будете фіксувати другий друг, який має краще завдання і має більше задоволення. Ви тільки щасливі, коли ви незадоволені. І після того, як ви знайшли підходящий, найбільш болючий порівняння, ви можете почати виправдати себе:

Як довго я працюю, Джефф завжди має більше грошей. Так чому навіть почати?

Я дізнався про те, щоб грати туди, протягом місяця і результат ще нульовий, і Сусан дізнався його в декількох днів! Чи варто це зробити на все?

Всі ці некомерційні порівняння, які вам потрібно лише зробити, але не було.

Ви орієнтуєтесь на неконтрольовані якості інших, які ви кладуть на недолік: Джефф був хлопчиком з надійним фондом і отримав безкоштовний квиток до Гарварда, тоді як ви повинні очистити крани, щоб отримати себе в регулярний коледж. Але ви будете застарілими змінними, які ви можете пояснити: Джефф працював 80 годин на тиждень після закінчення від Гарварда, і ви просто відпустили колекцію пивних банок. Вам не буває, В'язниці життя іноді можуть бути компенсовані важкою роботою.

3. У Якщо самотність тільки виготовляла людей нещастя, вона не буде властивою чарівності. Ви переконані, що інші люди здорові і щасливі, Ви також переконаєте себе, що ви не завадите свою справу. Приват Ви створили історію, в якій ваші добровільні страждання є благородними. Вони не є результатом доброчесності.

Кожен хоче відчути себе особливим, адже альтернатива цьому погляду говорить про те, що ви є звичайною людиною, як і мільярди інших, що призводить до короткого безглуздого існування, а потім гине і назавжди забути.

Кар'єра, сім'я, робота - все це може в певній точці дати ваше життя величезне значення і для того, як виштовхнути думки про неминучу все-витратну емптяву.

А якщо у вас є достатній досвід роботи з людьми, ви ніколи не будете говорити про це, бо ніхто не хоче чути щось схоже, "Ви думаєте, що ви тільки один з проблем?" Ваше життя гарне, не скаржаться.

4. У На даний момент деякі з вас, ймовірно, говорячи: «Одно я відчуваю себе себе себе!» Минулого місяця я втратив свою роботу, моя дружина залишила мене, мій собака помер. Моє життя смоктати, і все, що я повинен зробити, є п'яний для себе.

Якщо ви зіткнулися з складними обставинами, то самотність не тільки зрозуміла, але й може стати важливою частиною процесу загоєння.

Якщо ви користуєтеся самооцінкою як кицька в обличчі серйозних проблем, ви можете помітити, що ваша мотивація швидко зникне.

Проблема полягає в тому, що за допомогою самотності в цьому шляху ви ризикуєте впадати в рутину, яка буде важко вийти без допомоги. Самостійність є ненадійною, як улюблена собака, яка могла б прикусити вас на день.

Слухання включає в себе рутину: ті ж почуття, ті ж шкідливі звички щодня. А якщо ви не намагаєтеся вдосконалити своє життя, вам не доведеться боротися з відторгненням, страхом невдачі або іншими страшними емоціями. Ви не повинні використовувати себе для обчислення власних недоліків, і ви не повинні судити інших людей досить.

Щастя, незалежно від того, що хтось говорить, важко.

через www.cracked.com/blog/4-reasons-misery-shockingly-addictive/