Як отримати з неврозу і навчитися завжди робити що ви хочете

Сайт публікує важливий і дуже корисний, на нашу думку, текст Михайла Лаковського, практикуючий психолог і колоніст. На жаль, дуже поширені персональні питання, що вирощені автором. Консультації «до того, що ви хочете» дивиться як виклик анархії. Найбільше бажання є обов'язково підставою, безперечним, небезпечним для інших. Люди впевнені, що вони таємно безмежні і просто бояться дати собі свободу! Я бачу це серйозним симптомом загального неврозу.

Ви кажете чоловіка, що ви хочете. Він сказав, Приходьте! Чи можливо це?

Якщо ви думаєте, що ви хороша людина, так. Ви можете і повинні.Бажання доброї людини збігаються з інтересами інших.

Шість правил, які допомогло більше десятків людей з неврозу, є результатом 30 років практики. Що не означає, що я думаю про них протягом 30 років. Скоріше, вони спонтанно підкреслені, як таблиця Менделєєва в голові Менделєєва, коли він прокинувся.

Правила прості на перший погляд:

Що ви хочете. Не хочу, щоб зробити це. Поговоріть про те, що ви не любите права. Не відповідайте, коли ви не запитуєте. Просто відповісти на питання. Коли мова йде про стосунки, спілкуйтеся тільки про себе. Я поясню, як вони працюють. Кожна невротична в дитинстві отримує в своєму житті певні стимули, а не один. Оскільки це репетивний стимул, психіки дитини виробляють ті ж стереотипні реакції. Наприклад, батьки львів – дитина лякається і переходить в себе, і так як вони постійно жують, дитина постійно перебуває в страхі і пригнічує. Зростає і поведінка продовжує триматися. Стимулятор - реакція, стимулятор - реакція. Саме так йде рік після року. У мозку в цей час утворюються сильні нервові з'єднання, так звані рефлексні дуги - нервові клітини, побудовані в певному вигляді, які роблять їх реагують в звичному вигляді до будь-якого подібного стимулу. (І якщо дитина збита або покинутися на всіх?) Чи можна уявити, як він реагує на життя?

Так, щоб допомогти людині подолати страхи, тривожність, небезпека, низька самооцінка, ця дуга повинна бути порушена. Створити нові відносини, новий порядок. І існує лише один спосіб зробити це «без лоботомії»: робити речі, які незвичайні для невротичного.

Він повинен почати. Дійсно, поламайте поведінкові стереотипи. І коли виникають чіткі інструкції про те, як поводитися в кожній ситуації, простіше змінити. Не думайте, що не відображаючи, не звертаючись до власного досвіду (негативного) Для життя в цілому, не важливо, що ви думаєте – це тільки те, що ви відчуваєте і що ви робите.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Найбільший опір, багато питань, сумнівів, а також звинувачень проти мене викликається абзацом. Я сказав, що це? «Любо себе, нехай на всіх, і успіх чекає вас в житті». Незважаючи на те, що я ніколи не скажу «полювати на всіх»

З якоїсь причини, кожен ненароджений вірить, що життя, як ви хочете, щоб допомогти жити за рахунок інших. У нашому суспільстві є контемптуозне ставлення до власних бажань, адже якщо вони обов’язково повинні бути основою. І безперечно. Я хотів би сказати, що наші громадяни лікують свої бажання з страхом або навіть страхом. «Дякую мені!» Я даю! Я ніколи не припинився! (Sex, наркотики і скеля 'n' рулон або "Я не вбив всіх тут!" або "Я страшний в небезпекі!") Якщо це те, що він хоче, яка людина це? Тоді він, як правило, визнає, що він потребує міцної руки, сильної кришки і так далі. Я думаю, що ця психологія називається раба психологія.

Ще одна концепція. Мій улюблений крі після мого батька: "Ви не можете жити, як ви хочете." І що гірше можна сказати про тих, хто живе так? Моя бабуся мала казку: «Ми живемо не за радість, але за славу», і вся родина була ознака: якщо ми сміємось сьогодні, то завтра ми кинемо. Результатом є те, що людина з тривожною психікою не може органічно робити те, що він хоче. Не можна визначити, що він хоче. Здавалося б, завчасно і впевнено, що для виконання бажань буде сплачуватись і тому необхідно поводити профілактично «як це потрібно».

Що ви хочете часто плутати з почуттям самопізнання. Але є велика різниця! Егойст не приймає себе і не може заспокоїтися. Він абсолютно закріплений на себе, його проблеми і внутрішній досвід, головна з яких є почуттям відступу. Він не може допомогти або симпатувати з вами, не тому, що він так поганий, але тому що він не має розумової сили для цього. Він має сильні та захоплюючі відносини з собою. І здається всім, що він нечутливий, чуйний, холодний, що він не піклується про всіх, і в цей час думає, що кожен не піклується про нього! І зберігає обтяжку.

Хто людина, яка любить себе? Це один Він завжди підбере те, що душа буде робити. І коли необхідно вирішити, що робити, він може з'ясувати, що ефективний, що розумний, як почуття обов'язкових диктатів, а потім робити як I WANT. Навіть якщо ви втратите гроші на ньому. І він отримав багато втратити. Але хто б він був? Він робить штраф. Він живе серед тих, хто любить, він працює, де він любить. Він має все погоджене з ним і тому подобаються іншим і відкриваються в світ. Він поважає інших людей, оскільки він поважає себе.

І до речі, тому він не має внутрішнього конфлікту, який характеризує нейротику, що живе подвійне життя. Наприклад, з дружиною - з почуттям обов'язки, і з коханцем просто з почуття. А потім він купує подарунок дружині, бо «не потрібно», а не тому, що він хоче порадувати її. Або він йде на роботу, бо він любить те, що він не робить, бо він має кредит і сподівається, щоб закінчити ще п'ять років в цьому офісі. Це спліт!

Бажаєте досягнути результатів, багато хто вважає його обов'язковим для боротьби з собою, пригнічувати емоції, сказати собі: ніщо, звикнути до неї! Результат, досягнутий без боротьби і самозабезпечення, здається не радувати їх. Ось універсальний приклад такої боротьби: з одного боку вона хоче харчуватися, а з іншого – схуднути. І навіть якщо він втрачає вагу, він втрачає. Вона втрачає себе, тому що вона все одно сниться торта, особливо навколо одного годину ранку. (Ми будемо говорити про зв'язок між зайвою вагою, переважаючими і неврозами всіх смуг. І посилання прямо.

Ось чому я скажу своїх клієнтів, коли я поясню перше і, ймовірно, найважливіше з моїх шести правил. Що, до речі, я спробую жити самостійно. Я не збираюсь, щоб він був простим для мене. Для того, щоб «жити, як ви хочете», потрібно спочатку багато зусиль. психіку, як правило, призводить до шляхів компромісу і страху, і ви ловите руки і скажете, Що робити? Я не хочу! І так багато разів, після чого стає легше і простіше приймати рішення. На мою користь, але не за рахунок когось. Я знаю, що я хороша людина, що означає, що мої бажання не створять проблеми для всіх.

І чесно, це полегшує і полегшує життя. Крім того, після закінчення навчання, після того, як ви більше не можете зробити інше. Іноді ви думаєте, що «вчинити мудро», але проти волі і бажання, і тіло вже суперечить. До тих пір, поки ви не бажаєте, але не бажаєте. І є радість. Це правда, що я нещодавно втратив гідний дохід, але краще дохід, ніж здоров'я і радість.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8