686
«Я вірю, що я точно буду чемпіоном. І вона вірила в мене.
Людина, яка любила і підтримується дружиною, може стати великим чоловіком і досягти великого успіху. І це не просто слова. Conor Anthony McGregor, Irish Змішаний Боротьба Художній винищувач, поділився своїм оповіданням важкої дороги до перемоги і неоціненною підтримкою від улюбленого Дее Девліна.
Веб-сайт Я захоплюю жінку!
333 грн.
«Ми зібралися на 8 років. Ми проживали в Ірландії, в 30 кілометрах від Дубліна, в оренду квартири 188 євро. Я не працював, тому що я провів весь час в номері. й
«Я вірю, що я точно буду чемпіоном. І вона завжди вірила, що. Вона вірила в мене. Незважаючи на брак коштів, Dee Devlin намагався зробити мене правильно, завжди дотримуватися режиму дня, для цього вона дала все. Коли я прийшов додому, втомлений після виснажливого навчання, я завжди чув її сказати, "Конор, я знаю, що ви можете зробити все! й
«Я зараз зробив мільйони доларів. Ми збираємо 50-70,000 глядачів. Я можу дозволити будь-який автомобіль, одяг, проживання. І вона заслуговує на все, що і більше. Вона все ще там і каже, що я можу зробити все. й
www.conormcgregor.ru/news/konor_makgregor_o_svoej_devushke_di_devlin/2015-12-23-751