Я просто хочу, щоб хтось потурбував мене.

Я знав, коли я одружився з ним, що він був.

Сильний, щедрий, вид. Але багато способів, він мій навпаки. Я був впевнений, що я можу змінити його. Звісно, він може планувати одну дату для нас або подолати страх і зробити щось поза зоною комфорту.

Але я не могла б заважати, що народження дітей до нас. В той же час ми перетворили свої таланти і здібності в інструменти для виживання.

І я роблю. Я збираю його як призначення лікаря або чистка зубів. Оплатити рахунки, вечерю, догляд за дитиною - все на плечі. "Ви завжди був планувальником, - Я розповідаю себе.Ви не будете комфортно, якщо ви не контролюєте все, так спокійно.?й Але є дні, як сьогодні, коли я можу визнати себе, що я втомився. Дуже втомлений. І я зрозумів, що я хотів бути ким-небудь, хто піклувався.

Інколи Я дивую, що це буде так, якщо він тільки приділяв увагу мені. . й І я плутався. Я мріяв про відляку від ніжного поцілунку, ковдру, що охоплює мої плечі, і вона б збивалася, «Стай в ліжку». Я зроблю себе. У будь-який день довга моя сім'я буде піклуватися про те, що я хотів їсти або що вони могли зробити для мене. У цей день ми думаємо про те, що треба було і очікуємо побажання. Я зазвичай робимо те саме для кожного з них.

«Це улюблена пляшка води, дарлінг. Уважний, є пудвіч, ви можете змочити ноги. й Кожна емоція, будь-який примх і бажання зачаровує мене і подрібнює мене з усіма її викривленою вагою.

І Він? Хто це людина, яку я поділився своїм життям? Він заготів, хто я дійсно був. Не знаю, що я торкнувся в моїй подушці вночі, тому що я хочу бути необхідним. Не як дружина або мати, але як жінка. Я хочу, щоб він захопити і просити його. Одна ступенева дата! Я не буду піклуватися про будь-які деталі, крім того, я хочу, щоб хтось піклується про все інше без мене. Не «що ти думаєш?» або «що ти хочеш?» але загальна тиша в голові.

Я хочу, що я не маю, тому що наші відносини ніколи не були. Він завжди пішов на себе. Його життя набагато відрізняється від шахти. Я, хто був знайомств і одружився, і тепер я планую всі наші дні.

Я впевнений, що це не один, хто зняв свій палець і кинув його на стіну з усіма її можливою, а потім зрозумів, що вона була стояча окремо в пальці білизни і просить себе, "Чи дійсно потрібно відчувати це?" ?

Якщо я опинився під час смарт-інтерфейсів та книг, ми повинні подбати про себе. Це означає, що ми жінки не знаємо, що краще для нас, і завжди кладуть інтереси когось перед власними інтересами.

Очевидно парадокс. Коли ми стаємо матір'ю, ми буквально даємо нашу кров до дитини всередині нас. Ми робимо це так, щоб інші могли жити. Це те, що ми робимо з початку.

Але сьогодні, просто сьогодні, я снию, що хтось буде піклуватися про мене один день.

c.pinterest.com/pin/354025220682036668/