518
Про те, що провести час.
А мудрий чоловік взяв порожню баночку і заповнивши її дрібними каменями. Я збираю своїх студентів і попросив їх першим питанням: «Для мене, дорогі, мій джгу повний?» І сказали: "Так, це повна." Потім шавлія приймала повноцінну банку гороху і заливала вміст в банку каменів. Горох проходив вільно місце між камінням. За запитом другого питання: "Я мій банк повністю?" Учні підтвердили, що вони повні. Ось мудрий чоловік взяв коробку піску і заливив її в гілочку. Пісок побачив через горох і каміння і забрав всі вільні місця і закриваємо все. Після того, як знову шавлія попросила своїх учням, чи повною була джуга і знову почула відповідь. Потім мудра людина зняла мушку, повною водою і заливала її в гілочку до останнього падіння. Учні сміхалися, коли побачили його все.
Я хотів би, щоб ви зрозуміли, що джунг є наше життя. Камені є найважливішим компонентом життя кожного: дітей, сім'ї, друзів, здоров'я. Горох - це речі, які приємно мати, але це не найважливіше: будинки, робота, автомобіль, значення тощо. Пісок символізує маленькі речі, які повні в житті будь-якої людини.
Якщо спочатку засипте джугу з піском, не буде приміщення для гороху і особливо каменів. Так в житті: якщо ви витрачаєте час на трифлі, не встигнуть за важливі речі.